Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, megvolt az első randi, ahol szerintem mindketten jól éreztük magunkat.A gondom igazából az, hogy a 20-as éveimben járok és még nem volt igazi barátnőm. Egy csajjal feküdtem le, kb. 2 hetes kavarás volt. A kérdésem az, hogy legyek őszinte vele (én ezt preferálnám)vagy próbáljam ezt egy ideig még titkolni,amíg jobban megismer és talán megkedvel?2015. febr. 15. 19:14
1/2 anonim válasza:
Gondolom, előbb-utóbb úgyis terítékre kerülnek a korábbi kapcsolatok. Ez rendszerint nem az elején szokott lenni, és szerintem amíg nincs meg a kölcsönös bizalom, addig nem is érdemes erőltetni. Ha úgy érzed, hogy itt az ideje, akkor elmondhatod neki, de egyébként szerintem még így is jóval kisebb az esélye annak, hogy lelép, mint úgy, ha még szűz lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!