Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ti a helyében adnátok...

Lányok, ti a helyében adnátok nekem egy esélyt?

Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy lányt. Megvolt az első randi én jól éreztem magam és szerintem ő is. És az a helyzet, hogy nekem nem volt még igazi barátnőm pedig már 22 vagyok. Egy csajjal volt egy kb. 2 hetes kavarás meg szex.Úgy gondoltam hogy ha lesz következő randi, akkor ott ezt elmondom neki. Szóval ti adnátok esélyt ha bejön a pasi vagy ez már kizáró ok lenne? És egyáltalán érdemes-e ezt már most elmondanom vagy várjak még vele?

2015. febr. 21. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Várj még ezzel a vallomással.

Mi normális nők nem a másik szextudásáért randizunk. Hanem mert kedveljük az illetőt.

És csak bátorításból mondom.:

Előttem a mostani páromnak(40-es FF) 23 olyan barátnője volt, akikkel le is feküdt. Ő egy nagyon figyelmes férfi, törődik a partnere élvezetével. De ugye, ami az egyiknek jó, a másiknak nem. Semmivel sem volt jobb az ágyban, mint az a volt pasim, akinek előttem csak 2 barátnője volt.

Idővel össze szoktunk. Rávezettük a másikat, hogy jó nekünk. Kipróbáltunk/kipróbálunk újdonságokat is.

Szóval és adnék esélyt. De ne ezzel kezd.

Várj vele, míg szexre kerül a sor.

2015. febr. 21. 23:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Tőlem kapnál a helyében egy esélyt/ha bejönnél.

Ráérsz ezt még elmondani,de ha most akarod az se gond,ugyanis teljesen mindegy.

2015. febr. 21. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocs én férfi vagyok de azt mondom a nőknél ez csak előny hogy nem henteregsz mindenkivel.

De ne hozd szóba, én azt mondom ha ő nem kérdezni nem kell ezzel előhozakodni. Amúgy is össze kell szokni , csak a fiatalok hiszik azt hogy ha sokat voltak valakivel akkor azok jók az ágyban... nem így van hálistennek.

2015. febr. 22. 00:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy előtte hány partnered volt. Mindenki más és más, legyen az nő vagy férfi. Mindenkinek máshol vannak az erogén zónái más dolgok jönnek be neki. Legalábbis itt ezt hangoztatta valaki nem is olyan rég.
2015. febr. 22. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!