Lányok, ti a helyében adnátok nekem egy esélyt?
Várj még ezzel a vallomással.
Mi normális nők nem a másik szextudásáért randizunk. Hanem mert kedveljük az illetőt.
És csak bátorításból mondom.:
Előttem a mostani páromnak(40-es FF) 23 olyan barátnője volt, akikkel le is feküdt. Ő egy nagyon figyelmes férfi, törődik a partnere élvezetével. De ugye, ami az egyiknek jó, a másiknak nem. Semmivel sem volt jobb az ágyban, mint az a volt pasim, akinek előttem csak 2 barátnője volt.
Idővel össze szoktunk. Rávezettük a másikat, hogy jó nekünk. Kipróbáltunk/kipróbálunk újdonságokat is.
Szóval és adnék esélyt. De ne ezzel kezd.
Várj vele, míg szexre kerül a sor.
Tőlem kapnál a helyében egy esélyt/ha bejönnél.
Ráérsz ezt még elmondani,de ha most akarod az se gond,ugyanis teljesen mindegy.
Bocs én férfi vagyok de azt mondom a nőknél ez csak előny hogy nem henteregsz mindenkivel.
De ne hozd szóba, én azt mondom ha ő nem kérdezni nem kell ezzel előhozakodni. Amúgy is össze kell szokni , csak a fiatalok hiszik azt hogy ha sokat voltak valakivel akkor azok jók az ágyban... nem így van hálistennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!