Van valaki rajtam kivul aki semerre nem megy ma este, es aludni sem tud meg?
Figyelt kérdés
Ha lenne kedvetek beszelgetni normalis keretek kozott (!) akkor irjatok. (:
L/19
2015. febr. 21. 21:47
1/13 anonim válasza:
Írhatsz mivel nincs kivel mennem ma este meg nincs is hova. Legalább elütjük az időt :D
3/13 anonim válasza:
Én már hazaértem,miről szeretnél beszélgetni? 21FF
4/13 anonim válasza:
Én nemrég értem haza, elég volt mára a jóságokból.
5/13 opened paradise válasza:
Kajakóma és Die hard 3.
Elvagyok :D
6/13 anonim válasza:
Nem viszitek túlzásba én ilyenkor szoktam nekiindulni az éjszakának.
7/13 anonim válasza:
először amikor elkezdtem olvasni még volt kedvem... ameddigre a végére értem a kedvem is elment ettől mert láttam h 19 éves vagy.. és biztos nem érdekel egy 16 éves:DDD de ha tévedek akkor dobj egy privit és írok:)16f
8/13 anonim válasza:
Még szép hogy nem megyek, hisz LCS van!!
9/13 anonim válasza:
A nap első felében, na jó, 4/6-ában a tegnapi bulit hevertem ki, ezért még nem tudok aludni. Miről szeretnél beszélgetni?
10/13 anonim válasza:
Én tudnék aludni, csak még sajnos van dolgom, amivel haladnom kellene. És egyébként mit jelent a normális keretek között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!