Hogyan lehetne barátnőm, ha az ocsmány külsőm miatt 28 év alatt egy lány sem jött el velem még randizni sem?
Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 16:01
21/22 anonim válasza:
Adok egy esélyt, hogy küldj egy képet az arcodról és valami elfogadhatóbbat megpróbálok belőle kihozni Photoshoppal, ha tényleg olyan a helyzet... :D
22/22 anonim válasza:
Nem könnyű rondának lenni. Ez van. Hát én se vagyok egy kaszanova. De még akárhány lánynak modtam vetkőzz bugyira. Szó nélkül megtette. És miután lefektettem nagyokat nyögött. S miután végeztem vele a fenekére csapok. És tudod mi? Hidd el rondább vagyok nálad. Igaz masszőr vagyok. De állítólag gyógyító az érintésem. Azt mondják olyan forró, hogy éget. Én mondjuk nem érzem, de ha annyian mondják biztos így van. Menj el egy tanfolyamra! Lehet sikered lessz! Sok magányos nő jár hozzám is. És kaptam pár ajánlatot. És kérlek hagyd az önsajnálatot. Hidd el nekem, hogy még egy szépfiú is undort vált ki a nőkből, ha mindenen rinyál. Az nem túl vonzó tulajdonság. Lassan 30 leszel! 40 éves korodig ezt akarod művelni? Akkor aztán már tényleg magad maradsz! Próbálj változtatni magadon! Az időssebb nők már nemcsak a szépséget nézik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!