Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehetne barátnőm, ha...

Hogyan lehetne barátnőm, ha az ocsmány külsőm miatt 28 év alatt egy lány sem jött el velem még randizni sem?

Figyelt kérdés

2015. febr. 21. 16:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%
Napi önsajnáltató idióta megérkezett
2015. febr. 21. 16:02
 2/22 anonim ***** válasza:
29%
legyen sok sok pénzed ennyi , más remény nincs sajna , kitartó munkával vagy szerencsével meg lehet , hajrá
 3/22 anonim ***** válasza:
10%
Nem szép lányoknál kéne próbálkozni, hanem olyanoknál, akik veled egy szinten vannak.
 4/22 anonim ***** válasza:
Mutatnál magadrol egy kepet privatban?
2015. febr. 21. 16:03
 5/22 A kérdező kommentje:
Sosem próbálkoztam szép lánynál, mert még szóba sem állnak velem. De a kevésbé szép lányok sem, mert annyira ronda vagyok minden lány szerint.
2015. febr. 21. 16:05
 6/22 anonim ***** válasza:
És hívtál is már valakit randira?
2015. febr. 21. 16:06
 7/22 anonim ***** válasza:

Sehogy sajnos... el kell fogadni.Tudom nehéz,nekem sem könnyű,de bele kell lassan törődni...

Én is szépen lassan elvesztettem minden hitemet ebben,és már nem is érdekel az egész,feladtam,kész ennyi.

Ezt megelőzte sok sok évnyi visszautasítás,megalázás,kinevetés stb. ezeket kaptam vissza,pedig kedves voltam mindegyikkel,és értelmesen közeledtem feléjük.

Szóval egy maradt,hogy szard le őket komolyan mondom.Én is ezt teszem,amennyire lehet teljesen kizárom az életemből őket bár nem nehéz,mivel egyáltalán nincsenek szinte a közelemben sem,egy darab sem...

Már az utcán,boltban,sehol nem nézek rájuk,mert minek...

Zene betesz,külvilág ki,és máris jobb minden.

23/F

2015. febr. 21. 16:07
 8/22 A kérdező kommentje:
Nagyon sok lánynál kezdeményeztem már, de mind szerint undorító külsőm van.
 9/22 anonim válasza:

Fő az önbizalom.

Vagy kezdj el sportolni vagy olvasni. Ha sportos, vagy művelt leszel, lesz némi önbizalmad.

10/22 anonim ***** válasza:
60%
Az arcodon sokat nem tudsz változtatni, bár egy ideális frizura, akár még egy szemüveg is sokat tud dobni a kinézeten. A testedet viszont igenis formálhatod, csak elhatározás kérdése. Márpedig egy jó test még akkor is vonzó, ha a pasi feje ronda. Szóval az önsajnálkozás helyett inkább kezdjél el a testeddel foglalkozni, mert azt tudod befolyásolni, hogy hogyan nézzen ki!
2015. febr. 21. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!