Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehetne barátnőm, ha...

Hogyan lehetne barátnőm, ha az ocsmány külsőm miatt 28 év alatt egy lány sem jött el velem még randizni sem?

Figyelt kérdés

2015. febr. 21. 16:01
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Tapasztalatból tudom, hogy a magabiztosság és önbizalom egy rettenetesen ocsmány srácnál inkább hátrány, mint előny.
2015. febr. 21. 16:11
 12/22 A kérdező kommentje:
10: Testileg alacsony vagyok. Azon nem tudok változtatni sajnos, és már ez alapból kizáró kb. minden lánynál.
2015. febr. 21. 16:12
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
a legtöbb testépítő, akiknek brutál teste van, alacsony. viszont látom, hogy te csak a kifogásokat keresed, mert kettőt nem vagy hajlandó odébb tenni azért, hogy megváltozzon a helyzeted. na ezért utasít vissza minden nő, mert ez sugárzik belőled és ez a roppant visszataszító, nem a külsőd
2015. febr. 21. 16:13
 14/22 anonim válasza:

Na jó, rajtad tényleg nem fog segíteni senki és semmi, ha így állsz hozzá... 1. lépés megvolt, írtál ide, de akkor a tanácsok közül fogadj már meg valamit, és szard le a beszólogatókat.

Regisztrálj társkeresőn, és az elvárásaidat lehető legalacsonyabb szintre leadva válogass. Sokszor esik abba a hibába az ember, hogy a tökéletest keresi. :)

2015. febr. 21. 16:16
 15/22 anonim ***** válasza:
74%
Azt is jó lenne tudni, hogy mennyi lánynál próbálkoztál eddig élő szóban?
2015. febr. 21. 16:17
 16/22 A kérdező kommentje:
13: Lefogytam, annyit azért megtettem. Nem kevés feleslegtől sikerült megszabadulnom. Természetesen sportolok is. De így is ocsmánynak számítok.
2015. febr. 21. 16:22
 17/22 anonim ***** válasza:
76%
Ha Te csak annyit tudsz ismételgetni, hogy ocsmány vagy, miért várod, hogy más mást is észrevegyen rajtad/benned?
2015. febr. 21. 16:24
 18/22 A kérdező kommentje:

Társkeresőkön rajta vagyok, és sosem válogattam, mert az én külsőmmel nem tehetem meg.

Élő szóban is már több száz lánynál próbálkoztam, mivel mindig megragadom a lehetőséget, ha adódik (pl. tömegközlekedési eszköz, buszmegálló, rendezvények stb.) De minden lány szerint ocsmány vagyok.

2015. febr. 21. 16:26
 19/22 A kérdező kommentje:
17: Azt szeretném csak, hogy legyen egy olyan lány, aki a rettentő undorító és visszataszító külsőm ellenére legalább adna egy esélyt.
2015. febr. 21. 16:27
 20/22 anonim ***** válasza:
50%

Jaj de unom már ezt a sok ,,alacsony vagyok, ezért semmi esélyem a nőknél dumát"...

Ismerek igazi szívtipró alacsony pasikat.

Bár te ocsmánynak mondod magad, és a magassága miatt senki nem lesz ocsmány.

28 év alatt félre tehettél volna annyi pénzt, hogy akár szépészeti beavatkozásokkal változtass a külsődön, ha ennyire rossz a helyzet.

2015. febr. 21. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!