Hogyan lehetne barátnőm, ha az ocsmány külsőm miatt 28 év alatt egy lány sem jött el velem még randizni sem?
Na jó, rajtad tényleg nem fog segíteni senki és semmi, ha így állsz hozzá... 1. lépés megvolt, írtál ide, de akkor a tanácsok közül fogadj már meg valamit, és szard le a beszólogatókat.
Regisztrálj társkeresőn, és az elvárásaidat lehető legalacsonyabb szintre leadva válogass. Sokszor esik abba a hibába az ember, hogy a tökéletest keresi. :)
Társkeresőkön rajta vagyok, és sosem válogattam, mert az én külsőmmel nem tehetem meg.
Élő szóban is már több száz lánynál próbálkoztam, mivel mindig megragadom a lehetőséget, ha adódik (pl. tömegközlekedési eszköz, buszmegálló, rendezvények stb.) De minden lány szerint ocsmány vagyok.
Jaj de unom már ezt a sok ,,alacsony vagyok, ezért semmi esélyem a nőknél dumát"...
Ismerek igazi szívtipró alacsony pasikat.
Bár te ocsmánynak mondod magad, és a magassága miatt senki nem lesz ocsmány.
28 év alatt félre tehettél volna annyi pénzt, hogy akár szépészeti beavatkozásokkal változtass a külsődön, ha ennyire rossz a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!