Biszexuális lennék? F
Fiatal fiú vagyok.
Alapjáraton a lányok tetszenek, de valamiért gyakran érzem úgy, hogy egy kapcsolatban inkább "én lennék a lány". Termetileg sem vagyok férfias (ezen próbálok/próbáltam változtatni, de sehogy sem leszek az az igazi férfias alkat).
A fiúk szexuálisan érdekelnek, de ott is inkább a passzív szerep izgat.
Igazából lelkileg sincs semmi bajom a fiúkkal..
A valóságban nem nézek meg egy fiút. Tehát, ha meglátok egy fiút nem rögtön az jut eszembe, hogy hogy hajthatnék rá. Igazából a valóságban egy fiú nem tud megfogni... Tehát, kb. bárkivel eltudok fantáziálni (akár a környezetemből is), de ennyi.
A farkad megadja a választ.
Ha általában feláll nőkre és férfiakra is egyaránt, akkor biszexuális vagy.
Szerintem passz. De inkább tartom valószínűnek, hogy bi vagy mint, hogy heteró vagy esetleg meleg.
A legjobb próba az amit a #2 ír. Ha találkozol egy neked tetsző lánnyal vagy éppen fiúval és megpróbál hozzád közeledni és esetleg feláll a nemi szerved mind a kettőre akkor biztos, hogy biszex vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!