Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg lennék? Biszexuális? Vagy csak szimplán hülye?
10ből 7x fiukról fantáziálok, hogy milyen is lenne egy fiuval, esetleg egy olyan helyzetben mint a "bondange" videókon stb..
de tudom magamról, hogy nem tudnám megtenni, mert "gyakorlatban" írtózom a meleg dolgoktól..
lányokat szeretem, fiukról csak fantáziálok.. de lányal se voltam még együt =\'S
most mi van velem?
/fiu vok/
ez csak fantázia, ahogy mondod:D:D
álmodozol, ahogy írod xD
kicsit legyél magabiztosabb, arra buknak a csajok, de mikor kettesben vagytok legyél érzékeny mací:D ez tuti bejön;)
15/L
Nme írtad,hogy hányéves vagy,de gondolom,hogy nagyon fiatal.Természetes,hogy fantáziálsz,de nem kellene pronófilmeket nézned.Azok csak rossz irányba viszik a fantáziád.Keress magadnak barátnőt,akivel elbeszélgethetsz.stb.Nem kell feltétlenül lefeküdnöd vele,várd ki,hogy alakul a barátságotok.
Nem vagy hülye,csak még fiatal.
15 vok =)
nem vok már olyan pici ^^
a magabiztosság hiányzik belőlem.. most tanulok tovább, már eldöntöttem, hogy az új osztályom elött magabiztosabb leszek..
barátnőt még nem találtam soha :S.. nem járok még a városba, nem találkozom "új lányokkal" csak a régi haverok..
remélem =) nem szeretnék homár lenni :P
köszi a válaszokat
Már bocsi, de ha meleg azt nem fogja "kinőni"
Ez nem megfázás vagy ilyesmi...ha meleg akkor egész életében az lesz, ami egyértelmű szívás, de ez van.
De ha meleg vagy, akkor sem kell elkeseredned, nem olyan rossz az...
17/F jah és én is meleg vagyok XD
Nem hinném, hogy meleg lennél, azt általában ha pont ebben a korban jön elő fiúknál, már tudják, hogy azok.:)
Ha továbbra is ott motoszkál a fejedben, és nem próbálod ki élesben, akkor legfeljebb egy hármas során biztosan megtudod később, hogy mi a helyzet veled.
Én meg néha pasikról fantáziálok, pedig leszbikus vagyok... (igaz, 15 évesen kizárólag lányokról álmodoztam, de akkor még nem tulajdonítottam ennek jelentőséget. Egy volt osztálytársam kapcsán ki is derült, hogy nem is kell.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!