Mit kell mondani egy lánynak hogy megkedveljen?
Figyelt kérdés
14/f2015. febr. 20. 23:25
4/15 anonim válasza:
ilyen idős korban kb ha jól nézel ki akkor kedvel ha nem mondhatsz bármit is úgyse fog :)
5/15 anonim válasza:
JÓl figyelj, emrt csak egyszer mondom el. "Zöld erdőben jártam, kék ibolyát láttam...."
Ennek nem tudnak ellenállni a nők
6/15 anonim válasza:
Finom illatod van! En ettol olvadnek
7/15 anonim válasza:
azt hogy: egyem a csámpás lábaidat:D
8/15 anonim válasza:
En 14 eves lany vagyok es en annak orulnek ha pl. meselne magarol olyan dolgokat amik cukik es kimutatjak hogy mennyire kedves,aranyos.;) Csak legyel nagyon kedves es tudjal viselkedni ne csak akkor amikor vele beszelsz.
9/15 anonim válasza:
A lábaid előtt hevernék, ha azt mondanád nekem, hogy "Loretta, gyönyörű a körmöd formája". :3
10/15 A kérdező kommentje:
6. válaszoló ez nem jó ötlet, pont ez történt.
Egyszer régebben a háta mögött voltam közel hajoltam azt mondtam hogy finom az illatod.
Erre orrba vágott és elment. Láttam vörös volt a a füle. Azóta nagyon goromba velem.
2015. febr. 20. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!