Az miért van hogy az elmult 1 évben kb 1 csajra sem tudom azt mondani hogy bejönne?
Az miért lenne b*zi dolog ha szeretem hogy pl egy csajnak legyen ilyen hasa: [link]
Meg jó segge, karcsú alakja, és szép válla meg karja. Nem szeretem ha izmos egy csaj, csak látszodjon rajta hogy foglalkozik az alakjával. Mert a mostani csajok vagy csak szimplán kövérek vagy vékonyak.
Mit tudom én, csak trollkodtam. :D
"Nem szeretem ha izmos egy csaj"
Erre belinkeled ezt. :D
Nem érzed kicsit ellentmondásosnak, amit írtál? Szerinted mitől kockás a hasa, ha nem az izmosságtól?
Amúgy is hiába szereted, mert genetikától függően a legtöbb csajnak csak verseny időszakban látszódnak a kockái, egy komoly diétát követően.
Amúgy igen, nagy valószínűséggel egyedül maradsz, ha nem tudod kielégíteni az igényeiket. Még az átlag lányok is izmos pasit akarnak, nem még az ilyen fitness modell kategóriájú nők. Ja meg aztán az se árt ha pénzes vagy, ha megnézed a pasijukat akkor láthatod, hogy nem Suzukival járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!