Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy férfi 26 éves korában...

Ha egy férfi 26 éves korában se tud csajozni, az elég gáz?

Figyelt kérdés
2015. febr. 20. 15:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
De ha egyszerűen nem merek oda menni egy lányhoz se azzal mit tudnék kezdeni?Nem tudom mit kéne mondani?Csak be égés lenne?Hiába szeretnék változtatni ha nem megy!de a nyavajgás az nagyon.
2015. febr. 21. 17:08
 12/12 anonim válasza:
Ha magadtól nem tudod megoldani és csak végső esetben javaslom keress ilyen csoportot valakit akivel bizalmas vagy megtudod beszélni. Bár, mi lenne ha először csak megpróbálnál beülni valahova, esetleg odamenni megkérdezni mennyi az idő ilyenek. És esetleg ahol laksz nincs konditerem, Nekem is az segített sokat. Csak hogy szokd a dolgot. Ja és egy tipp, ami szerintem beszokott jönni, a szemeit nézd ne mást vagy ne nézz félre. :)
2015. febr. 21. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!