Ha egy férfi 26 éves korában se tud csajozni, az elég gáz?
Miért lenne gáz kedves Kérdező?Sok más dolog van a csajozáson kivűl is.Olyan ember nincs aki mindenben jó.Ne add fel, ez nem lehet kor kérdése.50 évesen is lehet csajozni.Csak higgyél magadban, hidd hogy sikerül és próbálkozz.
21/F
Konkrétan mi vele a gondod? Szerintem egyszerű, oda kell menni hozzájuk, beszélgetni (buliba meghívni, tánc stb) és ha bejön és úgy látod elhívod komolyabbra stb. Szerintem nagy vonalban ennyi. Legrosszabb esetben mond egy nemet... de még akkor is nagyon sok marad. Vagy kifogsz egy olyat aki mégse Neked való, de azon is lehet változtatni... Próbálkozni kell, tapasztalatot szerezni és nem feladni. :)
24F
4es válaszoló vagyok
Én is így voltam vele így értelek. Nálam önbizalom hiány volt a baj. Éreztem, hogy nem mehet így tovább, így elkezdtem edzőterembe járni. Ott megismertem fiúkat, lányokat. Féltem, mégis beszéltem a lányokkal is. És minél többször teszed lesz egyszerűbb. De.
A lányoktól nem kell félni, viszont ha félsz, azt tapasztalatim szerint érzik és taszítónak találják. Mégis szerinted mi olyan magasztos dolgot kell Nekik előadni? Még ha egyes lányok azt is hiszik, ők.... a spanyol viaszt, akkor is csak emberek, a normális lányokkal, normál átlag témákról el lehet beszélgetni. Kezdeni nehezebb, de valahol el kell, mert hidd el nincs olyan nő aki odamenne. Aztán ha érdekled a csajt, hidd el azt észreveszed, akkor ráérsz a de jó lenne ha a csajom lenne témát firtatni...
Ha így állsz hozzá magad szenvedését magadnak okozod. Tessék kimenni bulizni és odamenni hozzájuk. A lényeg legyél nők között, ha szerencséd lesz esetleg odamegy beszélgetni hozzád egy, de ha ott is így viselkedsz, hogy nem megy és irulok pirulok egyből otthagynak. Inkább meg kell hívni, hogy lenne kedved inni valamit, vagy táncolni, beszélgetni, vagy ilyenek. És hidd el egyik se fogja kiverni ezen a balhét vagy fog fegyvert vagy ilyenek ha nem vagy bunkó vele, ha nem jössz be úgyis vagy megmondja vagy amit többet látok még választ se adnak mert nem akarnak bunkók lenni, vagy cikisbe kerülni. És akkor is mi van? Jön egy másik és kész, egyszer csak lesz olyan akivel összejön az összhang. Ha meg esetleg olyat válaszol vissza hogy megaláz, azzal meg csak a maga szegénységét butaságát igazolja az ilyen meg nem annyit hogy foglalkozz vele.
A nőknek kell a magabiztosság egy pasin. És nem véletlen kell odamenni hozzájuk, ha kell a legkevesebb hogy erőt veszel magadon és teszel érte. És nem sajnáltatod magad, milyen szar a világ, a sorosom, és nem misztikus lényként kezelni a nőket, hanem egyenlőként. És most a normális lányokról beszéltem, hidd el sok hülye pic*a is van akiket jobb ha elkerülsz. De fiúk között is vannak ilyenek ez van, ezzel nincs mit tenni. Ha oda jut a dolog, hogy szex ott mit csinálsz? Megkérdezed mi legyen vagy nem merem megfogni a micsodád stb? Hát ki is nevetnek. Ott is csak el kell kezdeni és a többi jön.
A magad sorát csak Te tudod jobbá tenni, senki nem fogja. Hidd el ha volt valamit amit megtanultam ez volt. 100kgt fogytam, munkanélküli voltam, ilyen hozzáállásom volt és utáltam magam és a világot az életet. De ha igen is teszel a jobbért, idővel eljön. És azt senki nem mondta 1 nap alatt kell megváltani a világot.
4es voltam megint, aztán ha nincs igazam javítsatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!