A három közül Nektek melyik jön be? Véleményt is lehet róluk. Bár az elsőnek szerintem nem jó a stílusa?
1-es
Van egy kis vöröses beütése, ha jól látom. Nálam ez eleve plusz pont. :D
Szerintem a kötött felsővel/ellenére is nőiesen telt alakja van. Szeretem, ha egy csaj nőiesen telt, és ő is ilyen szerintem.
Ízlések és pofonok, nálam ezzel az értékeléssel az 1-es.
Csak az 1-es néz ki jól. Oké, a kardigán felejtős rajta, de nagyon szép lányka.
A 2-es nózihercegnőnek igazi, jófajta tufa orra van. De legalább homokóra alkat... mármint a feje.
A 3-ast kár volt megnéznem, rosszat fogok álmodni. Hosszú fejű, gülüszemű lidércke. Meg nyilván mikor az orrot osztogatták ő is kétszer, vagy háromszor állt sorban.
Az első valahogy olyan cuki.
A másodikról jobb lenne egy kevésbé vakuzott kép, így nem lehet megállapítani, hogy tényleg szép-e vagy csak meg van csinálva egy vödör sminkkel.
A harmadik meg egy sztenderd plázapcsa.
Szóval összeültetek egy esti dumcsira és unatkoztok... értjük.
Mind 3 szimpatikus valamilyen szinten, de a második leányzó a befutó nálam. Bár ha tippelnem kellene mind3 an 15-16 évesek lehettek még. Ha tévedek ,bocs.
Tévedés ne essék nem vagyok jóban eggyikkel sem csak mindnek eltérő az ízlése..
Annyit tudok hogy az első nagyon csendes és kissé bizonytalan magában..meg csúnyácska is talán..
A második nekem is tetszik, csak többet képzel magáról mint ami, jo a határozottság. De ez már sok..
A harmadik túlzott gyönyörnek hiszi magát szóval nem tudom eldönteni melyik típusú csaj a nyerő?
Szerintem az első a legszebb. A stílusával sem értem a problémát, most divat a vintage, egy csomóan járkálnak ilyen cuccokban, szerintem jó az a pulcsi. A második olyan semmilyen. Átlagos lány, túl sok pirosítóval a fején. A harmadik meg mint valami karikatúra. A mellei a nyakába, kár, hogy pár árnyalattal fehérebbek, mint a feje meg a nyaka. Ráadásul pont az a bazári nyaklánc a választó vonal a színek között, olyan, mintha egy műanyag babára rossz fejet raktak volna. Nagyon gáz. A haja lapos, az arca csúnya, a nézése flegma. Semmi vonzót nem látok rajta.
Összességében nem értem mi bajod az elsővel, én kifejezetten helyes arcúnak találom, a stílusa meg messze neki a legjobb, legalábbis a három lány közül egyedül neki sikerült normálisan kifesteni magát, a haja fazonja és színe is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!