Mit tehetnek hogy kozel keruljunk egymashoz egy felenk fiuval?
Figyelt kérdés
Mit tehetnek/tegyek annak erdekeben, hogy kozelebb jussak a fiuhoz, aki nem mer kezdemenyezni, de nekem nagyon bejon? Milyen jeleket adjak neki, ami arra biztatja hogy szeretem, es kezdemenyezzen mar vegre? Ha ram nez, integessek neki? Oda menni nem tudok...mivel folyton a haverjaval van, es ha nincs egyedul nem merek odamenni hozza...nem megy. De csak vannak olyan jelek, amiket o is ert. Fiuk (legfokeppen) tudnatok tanacsokat adni nekem, lehetoleg olyat, ami be is valik?:)
Amit o is ert?:)
2015. febr. 19. 19:47
11/12 anonim válasza:
De jó lenne nekem is egy ilyen lány......:D
Én nem vagyok félénk csak egyes emberek elveszik az önbizalmam....
12/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is sokan orulnenek annak hogy en ennyire kitarto vagyok...mivel nem 2 -3 honapja szeretem...hanem 4 eve:D es ez nem kicsi ido.
2015. febr. 20. 07:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!