Mit tehetnek hogy kozel keruljunk egymashoz egy felenk fiuval?
Mit tehetnek/tegyek annak erdekeben, hogy kozelebb jussak a fiuhoz, aki nem mer kezdemenyezni, de nekem nagyon bejon? Milyen jeleket adjak neki, ami arra biztatja hogy szeretem, es kezdemenyezzen mar vegre? Ha ram nez, integessek neki? Oda menni nem tudok...mivel folyton a haverjaval van, es ha nincs egyedul nem merek odamenni hozza...nem megy. De csak vannak olyan jelek, amiket o is ert. Fiuk (legfokeppen) tudnatok tanacsokat adni nekem, lehetoleg olyat, ami be is valik?:)
Amit o is ert?:)
Ha bejönnél neki, mivel egyikõtök se vállalja a domináns szerepet nem lesz belõle semmi.
Ha meg nem jössz be neki, akkor magadat égeted be, sztem egy lány ne kezdeményezzen vagy ha mégis nagyon akar akkor mennyen biztosra.
Utolso! Ezt hogy erted?:D
Allt toled par meterre elotted neztetek egymast es csokot kuldott?:Dd
nézd sokat úgy hogy ő is észre vegye ezt
mosolyogj rá sokszor
amúgy meg attól még hogy általában fordítva szokott lenni odamehetsz hozzá és elhívhatod te valahova, ha nem vagy ronda akkor biztos igent mond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!