Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tehetnek hogy kozel...

Mit tehetnek hogy kozel keruljunk egymashoz egy felenk fiuval?

Figyelt kérdés

Mit tehetnek/tegyek annak erdekeben, hogy kozelebb jussak a fiuhoz, aki nem mer kezdemenyezni, de nekem nagyon bejon? Milyen jeleket adjak neki, ami arra biztatja hogy szeretem, es kezdemenyezzen mar vegre? Ha ram nez, integessek neki? Oda menni nem tudok...mivel folyton a haverjaval van, es ha nincs egyedul nem merek odamenni hozza...nem megy. De csak vannak olyan jelek, amiket o is ert. Fiuk (legfokeppen) tudnatok tanacsokat adni nekem, lehetoleg olyat, ami be is valik?:)

Amit o is ert?:)

2015. febr. 19. 19:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha bejönnél neki, mivel egyikõtök se vállalja a domináns szerepet nem lesz belõle semmi.

Ha meg nem jössz be neki, akkor magadat égeted be, sztem egy lány ne kezdeményezzen vagy ha mégis nagyon akar akkor mennyen biztosra.

2015. febr. 19. 19:50
 2/12 anonim ***** válasza:

[link]

Viccen kívül beválik! Akármilyen idős is!

2015. febr. 19. 19:51
 3/12 anonim ***** válasza:
félénk vagyok,de hoditani akarok :P
2015. febr. 19. 19:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Egy ilyen csókot külde nekem a lány (mint 2), tökre aranyosnak gondolnám, tuti fülég érne a szám és odamennék :)
 5/12 anonim ***** válasza:
Milyen helyen szoktad látni? Mert helyzettől is függ, hogy milyen jeleket adj neki.
 6/12 A kérdező kommentje:

Utolso! Ezt hogy erted?:D

Allt toled par meterre elotted neztetek egymast es csokot kuldott?:Dd

2015. febr. 19. 19:55
 7/12 A kérdező kommentje:
Suliba szoktuk latni egymast. Csak ott.
2015. febr. 19. 19:55
 8/12 anonim ***** válasza:

nézd sokat úgy hogy ő is észre vegye ezt

mosolyogj rá sokszor

amúgy meg attól még hogy általában fordítva szokott lenni odamehetsz hozzá és elhívhatod te valahova, ha nem vagy ronda akkor biztos igent mond

2015. febr. 19. 20:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyébként hány évesek vagytok? :)
2015. febr. 19. 20:13
 10/12 A kérdező kommentje:
14:)
2015. febr. 19. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!