Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkednek az Angliába...

Hogyan ismerkednek az Angliában élő magyarok?

Figyelt kérdés
2015. febr. 18. 23:55
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Facebookon leginkább csak adok-veszek csoportot láttam. Illetve egy másik csoportot. A legutóbb szerveztek egy találkozót amire kb. 2 srác jelentkezett csak, hogy eljön.
2015. febr. 19. 00:44
 32/35 A kérdező kommentje:

Az a legnagyobb gondom, hogy azok a csajok akikkel társkeresőkön beszélgettem No.-ban, itt egyszerűen nem állnak szóba velem. Nem válaszolnak és nem is írnak rám.

Még az esélyt sem adják meg.

2015. febr. 19. 00:51
 33/35 anonim válasza:

Nem lehet, hogy tul magasak az elvarasaid?

En is Angliaban elek, sikertelen vagyok a kapcsoaltok teren, mert a pasik csak agyba akarnak bujni, masra mar nem lennenek vevok, akkor meg inkabb egyedul maradok.

Es igen, husi vagyok, de nekem az kell, hogy valaki tovabb lasson az orranal, ne akadjon meg azon a ponton, hogy van rajtam felesleg, hanem lassa meg a jo szivem, a gondoskodo enemet, hogy tudok torodni es szeretni.

A magyarokkal nem volt eddig szerencsem, mert vagy ittak, vagy drogoztak, vagy csak nem akartak leallni a bulizassal.

Nehez itt part talalni, alairom.

2015. febr. 19. 01:17
 34/35 Girls are ridiculously shallow ***** válasza:
Ismerkedjetek a lengyelekkel, meg a többi bevándorlóval. #InB4UKIP.
2015. febr. 19. 01:39
 35/35 A kérdező kommentje:
Én szívesen ismerkednék lengyelekkel, de itt vidéken nem tudom, hogy hol lehetne. Akiket idáig megismertem azok foglaltak voltak. Eleve nem egyedül szoktak idejönni.
2015. febr. 22. 02:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!