Azok a lányok, akik itt a szerelem-szex kategóriában ismerkednek, miért lepődnek meg, ha az ember randira hívja őket?
Én pont ilyen célból ismerkedem, hogy randira hívjanak. Azóta van is barátom :)
Viszont sokat nem ismerkedni akarnak, legalábbis nem pasizás céljából. Egy barátnőm is szokott itt beszélgetni, pedig van barátja.
6. al egyetértek. Plusz kiegészíteném: Mostanában van egy olyan szokás, hogy az első randit lemondják a nők.
Pasik közt is sok a kamus, aki nem meri elhívni és csak beszélget végtelenségig. Lehet, hogy meglepődnek.
Én sosem ismerkedtem itt, pedig vicces lenne, megnéznék pár embert, aki előadja irl amit itt szokott, pl. megsértődik azon, hogy segítek neki megrendelni a kajáját :D
De hát az is problémás lenne, hogy itt az átlagéletkort túlságosan alacsonyra saccolom, nem az én korosztályom, na.
1# vagyok. Ugye mindenki tisztában van vele, hogy ez nem társkereső/barátkozós oldal. Itt az emberek ki akarják használni (tudatosan?) hogy semmit nem lehet róla visszakeresni. Ha valaki névtelenül ír ki kérdés vagy válaszol akkor esélytelen kideríteni hogy a "Van kedved ismizni?" és a "Furcsa genny van a makkomon" kérdés kiírója ugyan az.
Hagyjuk meg ezt az oldalt annak ami (jelenleg 6 309 283 kérdés van az oldalon, de ennek szerintem a fele csak "szemét").
Menjetek társkereső oldalra ha csajozni/pasizni akartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!