Létezik szerelem két állat között vagy ez olyan dolog amire csak az ember képes?
Figyelt kérdés
Kérlek, írd le, mire alapozod, amit írsz!2015. jan. 7. 00:56
1/9 anonim válasza:
Amennyi párt látok hiszek abban hogy két állat között szerelem...
2/9 NewFreeee válasza:
A delfinek az agyuk 20%-át használják. Az emberek a 10%-át. Elméletileg sokkal okosabbak nálunk. Mivel rengeteg 'delfin párt' találni a neten, így gondolom csak létezik.
3/9 NewFreeee válasza:
Mielőtt félreértene valaki, úgy értettem, hogy az érzelmüket ugyanúgy képesek kimutatni.
Nem arra, hogy ők már a plútóra építik az űrhajót.
4/9 anonim válasza:
hát szerintem van pl a majmoknál....tv be láttam hogy a nőstény mas him majmmal van es ezt meglátta a "barátja" es feltekenysegbol megverte :D vagy a kutyaknal a regen latott gazdit ugyfogadja hogy egybol az ölébe ugrik,nyalogatja kozbe nyüszit....szoval nekik is van érzelmi vilaguk :D
5/9 PearlDiver válasza:
6/9 NewFreeee válasza:
5#
Én meg neked üzenem, hogy EGYSZERRE MAXIMUM. Nem azt mondtam, hogy egy diónyit használunk a kókuszdiónyiból... De ezek szerint te lehet, hogy ha ezt egy filmben látottakkal hasonlítod össze. Én is láttam a filmet, de nagyon nem erről beszéltem.
7/9 NewFreeee válasza:
És ha elolvastad volna a kérdést, nem egy linket kért a kérdező, hogy melyik az a 10 állat, hanem egy kérdést tett fel, hogy létezik e SZERELEM (tehát nem hűség) két állat között. Valamint egy indoklást emellé...
8/9 anonim válasza:
Természetesen létezik. Rengeteg faj egyedei élnek tartós és monogám kapcsolatban a párjukkal. Még madarak is, pedig őket aztán nem tartják túl okosnak. Az érzelmeiket pedig szintén kimutatják, csak ez egy ember számára nem feltétlenül egyértelmű. A macskáknál a dörgölőzés, a kutyáknál a nyalogatás, a madaraknál a násztánc, a majmoknál a kurkászás, ezek mind érzelmek.
9/9 anonim válasza:
Állatok ösztön lények!
Ők a fenntartás miatt szaporodnak.
Bár vannak fajok akik tényleg örökre párban élnek,de ott sem a szerelemről van szó csak az életben maradásról!!
Viszont olvastam,hogy a kutyákban olyan hormonok szabadulnak fel,amikor a gazdi simogatja őket,mint a szerelmes pároknál.Érdekes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!