Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkednek az Angliába...

Hogyan ismerkednek az Angliában élő magyarok?

Figyelt kérdés
2015. febr. 18. 23:55
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Ha én nem vagyok kövér akkor azt elvárhatom a másik féltől is szerintem.
2015. febr. 19. 00:20
 22/35 A kérdező kommentje:
Munkahelyen is ugyanez van, a jobb csajok tojnak rám, egy mocskos ronda igénytelen ocsmányság meg érdeklődik utánam.
2015. febr. 19. 00:21
 23/35 A kérdező kommentje:
Elkezdtem szakállat növeszteni, ezen kívül fontolgatom, hogy elkezdek a kondiba járni, hogy felszedjek valamennyi izmot. Így talán lesz valami esélyem, bár az arcomon így sem tudok változtatni.
2015. febr. 19. 00:23
 24/35 A kérdező kommentje:
Csak a külső lehet az oka, ha rendszeresen járok különböző meetup-okra és rengeteg írok társkeresőkön is és mégis sikertelen vagyok. 1-2 nagyon gáz nőt leszámítva.
2015. febr. 19. 00:26
 25/35 A kérdező kommentje:
Én társkeresőn próbálkozok a legtöbbet, mivel az a leggyorsabb és legegyszerűbb módja az ismerkedésnek. Személyesen és a munkahelyen is próbálok ismerkedni, de nem sok eredménnyel.
2015. febr. 19. 00:29
 26/35 A kérdező kommentje:

Bárokban egyedül nem nagyon szoktam ismerkedni, csak ha egy csoporttal együtt megyünk. Nem sok sikerrel.

Próbálok szemezni a csajokkal, de nem sok sikerrel.

Ahhoz meg nincs elég bátorságom, hogy csajokat szólogassak le folyamatosan. Próbáltam egy párat, de nem sok sikerrel. Másrészt általában a barátjukkal vagy pár barátnővel mennek. Ha egyedül bepróbálkozok náluk az úgyis bukta lesz.

Másrészt amit megfigyeltem itt az-az, hogy bárokban nem igazán mennek oda egymáshoz, ha nem egy társaságban vannak. Ez maximum a klubokban működik, de oda meg én nem járok.

2015. febr. 19. 00:38
 27/35 anonim ***** válasza:
Telivan London Magyarokkal :D minden sarkon látni öket kb :D
2015. febr. 19. 00:39
 28/35 A kérdező kommentje:

Szerintem az előnytelen arcom az oka a relatív sikertelenségemnek a korábbi hozzászólókhoz viszonyítva.

A neten képesnek kellene lennem szexpartnert találni és előben is nagyobb sikereket kellene elérnem.

Vagy szerintetek mi lehet az oka ennek az egésznek?

2015. febr. 19. 00:40
 29/35 A kérdező kommentje:
Nem Londonban lakok. Ha elkezdenék oda járni az vajon segít? Hova érdemes menni, hova szoktak a magyarok járni?
2015. febr. 19. 00:41
 30/35 A kérdező kommentje:
Reading-ben élek, ha itt ismer valaki magyar közösséget, akik össze szoktak járni, akkor az megírni nekem?
2015. febr. 19. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!