Melegek! Ti inkább a lányokkal vagytok jóban, vagy a fiukkal? És barátok között szoktatok csajokról meg ilyenekről beszélgetni?
Inkább lányokkal, de nem a tipikus plázacicákkal, őket nehezen viselem el. Csajokról nem szoktam velük beszélni, mindenki inkább a pasiügyeit akarja velem kibeszélni... utálom a témát, de néha belefér a barátokért. :D
19/F
Lányokkal szoktam én is inkább, főleg osztályban. Velük kibeszéljük a pasikat :D Amúgy mivel többen tudják rólam a haveri társaságomból, ezért mindig megpróbálnak összehozni egy kiszemelt sráccal (Eddig nem sok sikerrel, de a saját érdekemben is szurkolok nekik, hogy összejöjjön :D)
Bár az a legrosszabb abban, hogy tudják, hogy néha megkérdezik: "Basszus ilyen jó segget, hogy nem lehet szeretni???" miközben természetesen egy "fullos" csajra mutatnak
Fiúkkal vagyok jóban 98%ban hetero férfiak teszik ki a baráti körömet.
És nem vágják rólam.
Szeretem a fiús dolgokat a férfias megnyilvánulásokat nem vagyok az a tipikus nyunyó aki körmöt reszel lány társaival és a fiúkról pletykál XD
És igen sokszor csámcsognak a férfi társaim a lányokról amikor csak tudok hozzászólok a témához azért mert engem a férfiak vonzanak az nem jelenti azt ,h ne látnám át más helyzetét akár legyen heteró férfiról szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!