Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egyszerre több pasi fűz...

Ha egyszerre több pasi fűz egy lányt, akkor a lány mi a alapján fog választani közülük?

Figyelt kérdés

Én is egy ilyen pasi vagyok a sok közül, aki adja a szépet egy csajnak, mit kellene tennem, amivel többet érnék a "vetélytársaimnál"?

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy jól nézek ki, bejövök a lánynak, a többi pasiról nincs infóm, csak tudom, hogy próbálkoznak facebookon.

Mindenféle ötletnek, tanácsnak örülnék, vevő vagyok a humoros hozzászólásokra is! :D

2015. febr. 18. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Pénztárca alapján.
2015. febr. 18. 13:48
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Mondjuk van 10 pasi, ezek közül kiválasztja az 5 legjobb képűt aki tetszik neki.

1. Szóval a jóképűség pipa

2. kiválasztja a 2 leggazdagabbat ez is pipa

3. kiválasztja a legjobb képűbb leggazdagabb, és legszórakoztatóbbat.

2015. febr. 18. 13:49
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Nem lehet választ adni a kérdésre, mert értelmetlen. Nyilván a csaj személyiségétől is függ. Meg ez nem olyan, mint venni egy autót, emberekről beszélünk eltérő igényekkel.
2015. febr. 18. 13:50
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
A csajt kell megismerni és olyan dolgokat csinálni/ mondni, ami őt és a fantáziáját megmozgattja miközben önmagad maradsz.
2015. febr. 18. 13:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Az, hogy valaki gazdag, annak miben kell megmutatkoznia? az öltözködés pipa, egy kis pénz a zsebben pipa, mi kell még?

3-asnak: egyetértek, tényleg emberfüggő, de azért kíváncsi vagyok, ki hogy látja a dolgokat

2015. febr. 18. 13:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Külső, szimpátia, illetve az összhang, hasonló hullámhossz. Esetleg a hormonok, kisugárzás. Hiába vagyok nő, és voltam már hasonló helyzetben nem tudok biztos receptet arra, hogy hogyan nyerhetsz. De az fontos hogy ne hanyagold el, ne legyen olyan hogy pl egy hétig nem is írsz neki... Figyelj rá, érdeklődj felőle, de azért túlzásba se ess, azt nem mindenki szereti. (bár van aki meg igen)
2015. febr. 18. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon egyszerü, hazudnod kell. A nőknek (meg úgy általában az embereknek) legfontosabb az illúzió. Hazudj valamit, valami nagyobbat mint a vetélytársaid. Mert ne legyenek illúzióid, ők is hazudnak a cél érdekében.

Mondd hogy űrhajós vagy vagy ilyesmi. Vagy ha ez nem túl hihető, akkor mondd hogy a papád űrhajós, azt már megeszik a nők és egyböl izgalmasabb leszel a szemükben.

Tudod milyen jó ezt nekik facebookon pletyizni hogy a pasijuk papája űrhajós? Egyböl a társaság központjába kerülnek. Hogy milyen társaság központjába és mivel kerültek a központba az nem számít, de nekik ez a fontos: az illúzió.

2015. febr. 18. 13:59
 8/8 A kérdező kommentje:
ment a zöld pacsi mindenkinek még neked is űrhajós kolléga :D a példa kicsit túlzás, de az elmélet egész jó! :)
2015. febr. 18. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!