Ha egyszerre több pasi fűz egy lányt, akkor a lány mi a alapján fog választani közülük?
Én is egy ilyen pasi vagyok a sok közül, aki adja a szépet egy csajnak, mit kellene tennem, amivel többet érnék a "vetélytársaimnál"?
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy jól nézek ki, bejövök a lánynak, a többi pasiról nincs infóm, csak tudom, hogy próbálkoznak facebookon.
Mindenféle ötletnek, tanácsnak örülnék, vevő vagyok a humoros hozzászólásokra is! :D
Mondjuk van 10 pasi, ezek közül kiválasztja az 5 legjobb képűt aki tetszik neki.
1. Szóval a jóképűség pipa
2. kiválasztja a 2 leggazdagabbat ez is pipa
3. kiválasztja a legjobb képűbb leggazdagabb, és legszórakoztatóbbat.
Az, hogy valaki gazdag, annak miben kell megmutatkoznia? az öltözködés pipa, egy kis pénz a zsebben pipa, mi kell még?
3-asnak: egyetértek, tényleg emberfüggő, de azért kíváncsi vagyok, ki hogy látja a dolgokat
Nagyon egyszerü, hazudnod kell. A nőknek (meg úgy általában az embereknek) legfontosabb az illúzió. Hazudj valamit, valami nagyobbat mint a vetélytársaid. Mert ne legyenek illúzióid, ők is hazudnak a cél érdekében.
Mondd hogy űrhajós vagy vagy ilyesmi. Vagy ha ez nem túl hihető, akkor mondd hogy a papád űrhajós, azt már megeszik a nők és egyböl izgalmasabb leszel a szemükben.
Tudod milyen jó ezt nekik facebookon pletyizni hogy a pasijuk papája űrhajós? Egyböl a társaság központjába kerülnek. Hogy milyen társaság központjába és mivel kerültek a központba az nem számít, de nekik ez a fontos: az illúzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!