Velem van a probléma, vagy ennyire elferdült a világ?
Nincs önbizalmad. Vannak lányok, akiknek tetszik a mackós testalkat. Man the fuck up és ha nem megy segítség nélkül, irány a pszichológus/életmód tanácsadó/coach akármi.
Ha egy izmos és gazdag srác lennél, akkor egyedül az "aranyásó" típusú lányok találnának meg aminek valljuk be, túl sok értelme nem lenne.
14: Igen, furcsa, hogy kifelé mutatnak valamit, illetve igényelnek valamit, valójában pedig jól "átvernek" vele.
15: Természetesen próbálkozok, nem az a típus vagyok aki csak úgy felad dolgokat, szeretném megvalósítani a terveimet :)
Én nőként tapasztaltam ugyanezt. Egy hosszabb kapcsolat vége után egyedül maradtam 28 évesen. Lakás és munka oké, elvárások reálisak, magamra igényes, bár molett. Kerestem párt mindenhol, aztán megcsömörlöttem. Általában halálra ítélt randikon vettem részt és a végén már mindenkiben a nagy őt akartam látni, mert nem akartam egyedül maradni. Végül tavaly nyáron már letojtam az egészet. Buliztam a barátnőimmel, nem hajkurásztam semmit. Aztán nyár végén levittem a szemetet, összefutottam egy ismerőssel, akit csak látásból ismertem. Azóta együtt lakunk, babát tervezünk. 36 éves vagyok.
Ne gondold, hogy benned bármi hiba van. Nincs. Egyszerűen a kor előrehaladtával egyre nehezebb társat találni. Fiatalon könnyen kötünk ismerettséget, nincs mögöttünk egzisztenciális háttér. Kevesebb élettapasztalatunk van, kevesebbet csalódtunk. Sokkal idealistábbak tudunk lenni. Ez 25-26 fölött már nem így van. Egyre nehezebb párt találni. Ahhoz, hogy megleld, szerencséből kell a legtöbb. Én már feladtam a reményt, aztán mégis.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!