Velem van a probléma, vagy ennyire elferdült a világ?
Mit jelent, hogy mackós vagy?
Mik az igényeid a másik nemmel kapcsolatban?
Szerintem csak rossz helyen keresgélsz.
Nem ferdült el a világ. Még mindig nem kizárólag a külső és/vagy a pénz számít egy kapcsolatban.
Menj végig az utcán és látni fogod, hogy a lúzer, csúnya, buta embereknek is van párjuk.
Talán az elvárásaiddal van a gond. Nem úgy értem, hogy túl sok vagy túl nagy elvárásaid vannak. Hanem talán pont olyanoknál próbálkozol, akik igazából nem is illenek hozzád.
Az is kérdés, hogy mit értesz mackós alatt. Nekem a mackós, nem kövér, de elég nagydarab, olyan masszív, férfias. Ez nekem kifejezetten tetszik.
De ha a mackós alatt a nagyon kövér, hájas testalkatot érted, akkor azért valóban lehet ez hátrány, mivel a szélsőségeket sokan nem szeretik, így eleve kizársz egy csomó lehetőséget.
+1
33 évesen ugyanezzel szembesülök. Szintén hasonló testalkat, stabil meló, stabil fizetés, stabil lakás. Időnként beesik egy-egy átmeneti kapcsolat, amiben kibukik, hogy az illető hölgyek csak könnyed levezetést keresnek, vagy a szőke herceget. Ismerkedem 20-40 év között, alacsonnyal, magassal, sovánnyal, testessel, anyukákkal, szólókkal, otthon ülőkkel és partyarcokkal. Semmi. Valami mindig hiányzik, és nem tudom, mi. Lassan már kezdem feladni, és azt érezni, hogy az egész nem éri meg.
4: Ezzel a magassággal és kg-val nem hiszem, hogy a külső lehet a gond.
Talán olyan vagy, mint sokan mások, köztük én is. Nekem azért nehéz a pártalálás, mert nekem nagyon fontosak az őszinte érzelmek. Én nem tudok csak azért együtt lenni valakivel, hogy legyen valakim, hogy ne legyek egyedül. Ha nem alakul ki valami, akkor nem tudok együtt maradni. És azért ez a legnehezebb, hogy megtaláld azt, akit tudsz szeretni és pont ő viszont szeret téged.
7: Az nekem nem jött át eddig, hogy esélyt sem kaptál. Azt hittem, csak nem lett belőlük komolyabb kapcsolat.
Nem tudom, akkor talán túl rámenős vagy az elején és ez elijeszti őket? :)
Egyébként nálad nem próbálkoznak? Mindig neked kell kezdeményezni?
Pl. társkeresőn nem írtak rád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!