Hol találok csúnya, de jószívű barátnőt?
Figyelt kérdés
Csak a belső érték számít! Sose gondoltam, hogy ezt mondom....2015. febr. 17. 22:05
12/21 A kérdező kommentje:
Lehet dúrván fejeztem ki magam. Olyan aki nem kap minden nap 20 bókot, zaklató leveleket facebookon meg nem füttyögnek utána az utcán. Szóval nem valami egészen gusztustalanra gondoltam.
2015. febr. 17. 22:36
13/21 anonim válasza:
Mindenkinek más a szép.Pl.volt egy lány,mások szerint csúnya volt,de nekem tetszett.
Egyébként ott,ahol a többit.Biztos vannak ilyenek iskolában/munkahelyen.Én is ilyet keresek.Főleg,hogy elég féltékeny tipus vagyok.
14/21 anonim válasza:
Szerintem te egy balfék vagy aki nem mer kezdeményezni egy jobb nőnél, így inkább tutira mész és egy csúnya lányt keresel :D semmi valóság alapja nincs annak az oknak amit leírtál....
15/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, már hogyne lenne??
2015. febr. 18. 07:08
16/21 anonim válasza:
Egy külsőre szép, de viszont gyakran rosszindulatú, szemét lány nem kéne?
17/21 A kérdező kommentje:
Hülye az, akinek ilyen kell.
2015. febr. 18. 08:11
19/21 anonim válasza:
"mindenkinek más a szép" mondják a csúnyák
egyébként egyetértek veled, 24 vagyok, de hatalmasat zuhantak az igényeim lányok terén. Már csak annyi kell, hogy kedves legyen, tudjon főzni, és ne nézzen ki gusztustalanul. Sajnos nem tudok sok jóval szolgálni, az átlag alatti lányok is a szőke herceget várják és nem fognak rajongani egy átlagos srácért...
20/21 anonim válasza:
Nekem is pont olyan lány kellene, akiért nem rajonganak többen, aki szeretne és elfogadna úgy ahogy vagyok, de ilyen nincsen....... Legalábbis eddig nem találtam... Minden lány felszínes volt velem szemben, akikkel eddig ismerkedni próbáltam, pedig nem plazacicák voltam, hanem átlagosak és közöttiek.... Nekem nincsenek elvárásaim, csak annyi, hogy fogjon meg a lányban, de szinte minden lány tetszik nekem... Eddig még nem láttam még olyan lányt, akire azt mondtam volna eddig, hogy ronda... 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!