Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 14 éves fiú vagyok nem is...

14 éves fiú vagyok nem is csunya de annyira nemis szép és végre egy barátnőt szeretnék találni de hogy kedjek bele udvaroljak neki vagy nem tudom?

Figyelt kérdés
van is egy lány aki tetszik tudja is de azt nem tudom tetszem-e neki és nem tudom hogy közeledjek hozzá csak végre egy párkapcsolatot szeretnék

2014. dec. 30. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Mosolyogj ra, szemezz vele, vagy menj oda hozza es beszelgess vele.

Fb-n jelold be, irj ra stb. Sok sikert :)

2014. dec. 30. 17:02
 2/2 anonim válasza:
nem nem nem...itt nem az a lényeg amit az előbbi kommentelő leírt...én 5 hónap múlva leszek annyi idős mint te...én látom magam körül,hogy flörtölnek velem,de ami azt illeti,én sikeres karriert szeretnék először,nem egy plázacicát...de ez nem válasz a kérdésedre...ahhoz hogy jófejnek tartsanak,vagy akár be is gyere nekik,kell egy JÓ NAGY ADAG humor,ez sose legyen perverz humor,hacsak nem ez az erősséged...ezen kívül mindig akar simplán csak jófej lenni,ha leejt valamit vedd fel,ha nem tud valamit segíts neki,de ezt úgy csináldd,hogy ne látszon,hogy erőltetett...add önmagad,hozdd ki magadból az értékeket,mindig legyél ott,ha segítségre van szükség(lelkileg,testileg)...ezenkívül sportolj:ússz/kosarazz/vízilabdázz/fuss/focizz/akár űzhetsz komolyabb sportokst pl.:jégkorong....én őszintén viszont bevallom szerintem a mai focista srácok önzők,nagyképűek,azt hiszik övék a világ,bármit megkaphatnak,és attól még hogy sportban kítűnőek,tanulniuk nem kell.(kinek nem inge ne vegye magára)...ezenkívül tanulj minimum 4-re,de ha 5-ösre mégjobb...lehet hogy majd korepetálhatod,bár ez elégg ritkán jön össze...legyél humoros-és egyben figyelmes,és ezt nem szavakra értem,hanem tettekre...pl nőnapra vigyél virágot,nem kell nagy elég egy apró,én pl előző évben az orchideánkról leszedtem a virágait és azt vittem el,hogy örültek neki,ebben az évben pedig tobozt fogok nekik vinni(azt tanultuk,hogy a fenyő virága a toboz,zsóval virágot viszek)!@ soha ne zaklasdd őket,ne csikizdd,ne idegeldd őket őket szavakkal,ezt hívják annak mikor azzal hogy szópárbajozol velük közben öszzejössz velük..ez is nagyon ritka,,szóval nem ajánlom....FONTOS:NE ÍRJ NEKI VALENTIN NAPI "TITKOS" LEVELET,PLÁNE NE NÉVTELENÜL....ez olyan gyerekes....külső alapján, ha nem is jársz swag (nagyon giga extra menő) ruhákban csak simpla póló,hosszúújjú, mindig párosítsdd jó őket...hajad,szerintem ez is egy olyan témakör amelyet úgycsinálod,amely a stílusod...néha és ezt tapasztalatból tudom egy rövid hajú,de azt jól beállított hajó srác haja x1000 jobban néz ki mint mondjuk egy menő gyerek focista hajjal(amihez kell hajzselé/hajlakk/stbbb....)nem mondom ,sőt néha kell is,de ne vidd túlzásba...visszatérve ruhákra,ne járjál túl bő,vagy túl szűk ruhákban...pont a középkategóriaban....visszatérve a lányra,szépen csendesen,de barátságosan közelíts,hogy úgy rögzülj benne,mint akire mindig számíthat...lehet hogy ez ebben az évedben nem fog sikerülni még,de ha elég ügyes vagy,és akarod,nem fogsz ismerni lehetetlent...megjegyzem azért add önmagad,mert ha utánzól valakit,és akkor bejössz majd neki,ekkor nem te tetszel majd neki hanem az illető akit utánzol....sok sikert,majd ha sikerül valami értesíts!!!!üdv
2015. jan. 3. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!