Mitől tűnhet egy nő magabiztosnak?
Figyelt kérdés
Pár napja beszélgettem egy ismerősömmel és azt mondta, hogy én mindig magabiztosnak tűnök. Pedig sosem érzem magam annak.. Sőt, pont az ellenkezőjét szoktam általában érezni. Mik azok a dolgok, amikből azt lehet levonni, hogy valaki magabiztos?2015. febr. 16. 21:21
1/2 anonim válasza:
Kihúzza magát, nem a földet bámulva csoszog az utcán, meg mer szólítani valakit bármilyen okból, nem halkan motyog beszélgetés közben, szemkontaktust tart stb
2/2 anonim válasza:
Ha jóban van önmagával, sikeres a munkában/tanulásban, jó párkapcsolata van, normális családja, baráti köre van, szabadidejét tartalmasan tölti, akkor elégedett az életével, és ez a mindennapokban minden mozdulatán, megnyilvánulásán látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!