Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Külső szemlélőnek minek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külső szemlélőnek minek tűnhet egy bromance fiú/lány között?

Figyelt kérdés

Szóval a legjobb barátom egy lány, nagyjából minden óránk közös és mindig együtt vagyunk,(megjegyezném: ő boldog párkapcsolatban él), egymást bökdössük, nemi szerveket rajzolunk egymás jegyzeteire, abszurd dolgokon röhögünk, tehát minden amit egy legjobb baráttal szoktam csinálni.

Esetleg a lány akivel össze akarok jönni azt hiheti, hogy valami van köztünk és ezért félreértelmezheti a közeledésem.

21/f

2014. márc. 7. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé. Mármint félreérheti.
2014. márc. 7. 15:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem biztosan zavarna, ha a páromnak valaki mással lenne ilyen szintű barátsága a nememből. Biztos vannak olyan jellegű dolgaitok, amik nem férnek bele egy normális barátságba, és inkább flörtnek mondhatóak. Kicsit vegyetek vissza, mert teljesen jogosan érezheti úgy más lány, hogy neked ez a csaj tetszik.

19L

2014. márc. 7. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
és ti 21 évesek vagytok?:)
2014. márc. 7. 15:54
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, majd valamit próbálok változtatni, de nem szeretném feladni a barátságomat sem :/

A kor meg az érettség nem függ össze, még van elég időnk megkeseredni és unalmassá válni :)

2014. márc. 7. 17:16
 5/6 anonim ***** válasza:
És neked tényleg nem tetszik a lánybarátod, ha nem lenne barátja nem akarnál többet?
2016. febr. 15. 13:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Dátumot érdemes nézni, ez már 2 éve volt azóta jártam a legjobb barátommal és kiderült, hogy egy címeres **** és megcsalt úgyhogy 1 éve nem is tartom vele a kapcsolatot.

A másikkal, akivel meg akkor akartam valamit, amikor ezt írtam, nem fogok kikezdeni, mert ugyan elég jól megismertem, nem illenénk össze, na meg amúgy sincs már egy ideje túl sok hitem a nőkben.

2016. febr. 15. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!