Ázsiai lányok?!
Szövegértésnek hívják, amit tanulni kell. A szövegértelmezés a folyamat...
Totál káosz vagy. Nevetséges és gyerekes. Hivatkozhatsz itt alátámasztatlan tényekre, de feltehetően több témába vágó szakirodalmon és kevésbé szakirodalmon átrágtam már magam, mint te, aki szärsz az egészre. :) Ha alá is támasztottam volna, téged akkor se győzne meg, mint itt azt mind jól tudjuk, te a 15 éves igazság bajnoka vagy.
A legtöbb érvemhez azonban nem bizonyíték kell, hanem egy egészséges agy egy minimális logikával. Azzal, hogy bizonyítékot meg alátámasztást követelsz egy ilyen balra egyszerű kérdésben ismét bizonyítja, hogy sajnos egyik előbb említett dologgal sem rendelkezel.
Arra még azért kíváncsi lennék, hogy vajon hol említettem, hogy az ázsiai (melyik a pár száz közül, butuska?) kultúrák fejletlenek, de nem szeretnék a továbbiakban rád időt fecsérelni. Majd ha nevetni támad kedvem, benézek. :)
Balta*
Egyébként te melyik térítőbbnél tanultad a szövegértelmezést? Csak mert látom se a töri, se a "szövegértelmezés" nem megy. Száray, mi? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!