Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ázsiai lányok?!

Ázsiai lányok?!

Figyelt kérdés
Hol tudnék Ázsiai 14-16 éves lányokkal ismerkedni? Valamiért jobban bejünnek mint a többi, mert szeretem az ázsiai kultúrát, kajákat :D

2015. febr. 16. 19:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
Minden szavadból árad a tudatlanság és a tanácstalanság. Szerinted egy nő arra a férfira bukik, akinek gyakorin kell megkérdeznie, hogy hol talál meg nőket? Te olvasod néha saját magad? Nem azért hajt el téged mindenki, mert annyira igazad van hanem azért mert buta vagy. Becsméreled a magyar nőket, miközben a heréd se szállt még le. Ha egyszer valami csoda folytán feladod a fellengzős, kihanemém, mindentudó stílust, akkor TALÁN lesz esélyed megtapasztalni egy párkapcsolatot.
2015. febr. 18. 08:00
 62/71 A kérdező kommentje:
Mondom HA europid nép lenne, nem lenne rasszista. de nem europid, tehát az. és tahó...
2015. febr. 18. 12:20
 63/71 anonim ***** válasza:
"amúgy meg egy okos europid ember nem rasszista" itt hol a ha?:D és még mindig azt hiszed hogy a magyar nem europid nép?támaszd már alá az állításodat
2015. febr. 18. 12:30
 64/71 A kérdező kommentje:
vegyél elő egy törikönyvet és tanulj szövegértelmezést...
2015. febr. 18. 13:49
 65/71 anonim ***** válasza:

Szövegértésnek hívják, amit tanulni kell. A szövegértelmezés a folyamat...

Totál káosz vagy. Nevetséges és gyerekes. Hivatkozhatsz itt alátámasztatlan tényekre, de feltehetően több témába vágó szakirodalmon és kevésbé szakirodalmon átrágtam már magam, mint te, aki szärsz az egészre. :) Ha alá is támasztottam volna, téged akkor se győzne meg, mint itt azt mind jól tudjuk, te a 15 éves igazság bajnoka vagy.

A legtöbb érvemhez azonban nem bizonyíték kell, hanem egy egészséges agy egy minimális logikával. Azzal, hogy bizonyítékot meg alátámasztást követelsz egy ilyen balra egyszerű kérdésben ismét bizonyítja, hogy sajnos egyik előbb említett dologgal sem rendelkezel.

Arra még azért kíváncsi lennék, hogy vajon hol említettem, hogy az ázsiai (melyik a pár száz közül, butuska?) kultúrák fejletlenek, de nem szeretnék a továbbiakban rád időt fecsérelni. Majd ha nevetni támad kedvem, benézek. :)

2015. febr. 18. 16:52
 66/71 anonim ***** válasza:

Balta*

Egyébként te melyik térítőbbnél tanultad a szövegértelmezést? Csak mert látom se a töri, se a "szövegértelmezés" nem megy. Száray, mi? :))

2015. febr. 18. 16:54
 67/71 anonim ***** válasza:
Törikönyvből*. Auto—correct...
2015. febr. 18. 16:55
 68/71 anonim ***** válasza:
kérdező,ebből is látszok hogy mennyire buta vagy hogy okosnak gondolod magad azért ilyen nagy a szád de egy értelmes érvelést sem tudtál még írni senkinek
2015. febr. 18. 17:15
 69/71 A kérdező kommentje:
én minek írnék érvelést a ti trollkodásaitokra? én vagyok a kérdező, te meg a hülye troll.
2015. febr. 18. 17:41
 70/71 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki dugott vietnámi nővel, te meg a fahszatlan nyomi:D
2015. febr. 18. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!