Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ázsiai lányok?!

Ázsiai lányok?!

Figyelt kérdés
Hol tudnék Ázsiai 14-16 éves lányokkal ismerkedni? Valamiért jobban bejünnek mint a többi, mert szeretem az ázsiai kultúrát, kajákat :D

2015. febr. 16. 19:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim válasza:
#50 amugy már tök érdekes hogy merre megy a már a válasz az eredeti kérdéstől (amit a 15 éves srác feltett) itt meg már rasszokról beszélünk...
2015. febr. 16. 22:26
 52/71 anonim ***** válasza:
a kérdést is egy rasszról tette fel a kérdező :)
2015. febr. 16. 22:29
 53/71 anonim ***** válasza:

Ha külföldi oldalon teszi fel a kérdést, ők honnan fogják tudni hogy hol van Magyarországon ázsiai nő? :)

Mivel a kérdező elsunnyogott, másoknak írom okulásul: aki bezárkózik a szobába és nem hajlandó kimozdulni és a való életben párt keresni, annak nem hogy ázsiai de semmiféle nője nem lesz egyhamar.

Szerinted egy ázsiai (azaz egzotikus) nőt nem kerülget naponta tíz férfi? Miért kellene társkeresőre fanyalodnia? Én házibuliban jöttem össze egy vietnámi csajjal, de a kinézetén kívül nem volt különbség közte és egy fehér nő között. Nyilván az egzotikus nő izgalmasabb a megszokotthoz képest, de ez csak addig tart amíg meg nem szokod őt is. Azt se feledd el hogy ez többnyire csak szexuális izgalom, nem kell a rizsa arról hogy az ázsiai nők erkölcsösebbek, jobbak mint a magyar nők, ez egyszerűen nem igaz. Végül pedig kétféle ázsiai nő van: aki gyerekként került ide és már magyar állampolgár és úgy beszéli a nyelvet mint te(ilyen volt a vietnámi is), és aki felnőttként jött ide családdal, és maximum töri a nyelvet. Ez utóbbinál minimálisak az esélyeid, nem hiába laknak ők kvázi kínai negyedekben a saját fajtájukkal. Ők nemigen keverednek.

Ha tehát mindenképpen ázsiai nő kell mert villogni akarsz vele (nem kevés rep. értéke van), akkor kezdj el olyan helyekre járni ahol előfordulnak, számtalan olyan rendezvény van ami kifejezetten az ázsiai kultúráról szól, vannak közösségi programok is, barátkozz emberekkel akiknek van ázsiai ismerősük. Egy biztos: társkeresőn nem fogsz találni.

2015. febr. 17. 09:16
 54/71 A kérdező kommentje:
nem rasszról szól a kérdés, amúgy meg egy okos europid ember nem rasszista :) utolsó: én nem zárkózom be a szobába, nem tom hogy jött le ez neked, de manapság már mindenkire ezt írják aki neten ismerkedésről mer beszélni. :) már megszoktam a hungarikumhoz méltó modort. nem kell más népeket sem fikázni, mert ti ugyan lenézitek a ázsiai kultúrát mert azt mondjátok hogy fejletlen, de akkor mégis, ha európaiak vagytok nagy büszke hazafiak, a 28 eu-s tagállamból mért a LEGutolsó helyen áll M.o.?:) mért csak ez az egy nép nem tud felzárkózni Eu közepén? :D mindegy, nem erről szól a kérdés...köszönöm annak az 1-2 embernek aki normális válaszra méltatott :D
2015. febr. 17. 16:42
 55/71 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd ki a tampont a ridikülödből mert úgy rinyálsz mint egy havibajos nő.
2015. febr. 17. 16:57
 56/71 A kérdező kommentje:
te meg az a tipikus troll vagy, aki fikázni azt tud, meg sértegetni de egy nagy 0 az egész kommentje mert értelmetlen és alaptalan hányadék az egész, alátámasztatlan tényekkel, és azt hiszed itt most nagyon beoltottál :D hát sajnos nem jött be. írj konkrétumot, ja nem is tudsz.
2015. febr. 17. 17:21
 57/71 A kérdező kommentje:
mellesleg te vagy az élettelen kiskölyök, aki folyton ezt kapja a nagyéletben, leveri magát a gép elé és itt adja tovább azt a negatív kritikát amit ő kapott, hogy megszabaduljon az icipici kis lelke és azt hihesse ér is valamit. ha nem ismersz akkor miért írsz kritikát? mit tippelsz, hogy én milyen vagyok? :)
2015. febr. 17. 17:23
 58/71 anonim ***** válasza:
Számodra nincs is értelme, hiszen esélyed nincsen a nőknél. És nem neked írtam a dolgokat korábban, mert halvány lila gőzöd nincs a nőkről, csak bilibe lóg a kezed. Annak írtam okulásul, akinek VAN esélye a dologra.
2015. febr. 17. 17:25
 59/71 A kérdező kommentje:
mivel alapozod? miért pont nekem ne lenne esélyem? :D látó vagy, vagy mi?
2015. febr. 17. 17:45
 60/71 anonim ***** válasza:
Na most már mégis europid nép a magyar?:) és mi az hogy az okos europid ember nem rasszista?te eszméletlen buta vagy,ha azt mondom hogy a fehér ember okos akkor már rasszista vagyok mert rassz alapján különböztetek meg embereket,vagy hogy az ázsiai lányok szépek akkor is rasszista vagyok,mert megint megkülönböztettem őket rasszuk alapján,gondolom szerinted is szépek,vonzóak és ezért akarsz velük ismerkedni,akkor te is rasszista vagy szóval buta europid :) "ti ugyan lenézitek a ázsiai kultúrát mert azt mondjátok hogy fejletlen" ne általánosíts ,az ázsiaiak nagyon is fejlettek,a modern technikába szinte verhetetlenek,nagyon okosak,nekem semmi bajom az ázsiaiakkal,csak veled hogy buta vagy és osztod az észt
2015. febr. 17. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!