Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ázsiai lányok?!

Ázsiai lányok?!

Figyelt kérdés
Hol tudnék Ázsiai 14-16 éves lányokkal ismerkedni? Valamiért jobban bejünnek mint a többi, mert szeretem az ázsiai kultúrát, kajákat :D

2015. febr. 16. 19:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
Kérdező,te se vagy 100-as ;)
2015. febr. 16. 19:57
 22/71 A kérdező kommentje:
e, túl hangosan írok?
2015. febr. 16. 19:57
 23/71 A kérdező kommentje:
miért? szerintem teljesen normális kérdést tettem fel, most mi ezzel a baj? de a melegeket nem fikázzák ennyien, mint most engem. (nincs velük bajom, nem rossz példaként hoztam fel...)
2015. febr. 16. 19:58
 24/71 anonim ***** válasza:
bocsi kér valaki parmezán sajtot?
2015. febr. 16. 20:01
 25/71 A kérdező kommentje:

kackac, nem.

ismét bebizonyította a nép az intelligenciáját, és akkor lenéz, hogy nem ilyen ****** *****-khoz vonzódom hanem külföldiekhez, mert a magyar lányok is lehúzó undorító műveletlen (******)-k??

2015. febr. 16. 20:05
 26/71 A kérdező kommentje:
persze nem akartam senkit megsérteni, nem ez volt a szándékom, csak általánosítottam, sajnos el kell fogadni, hogy a legtöbben ilyenek. persze nem minden lány ha valaki ezt olvassa...
2015. febr. 16. 20:06
 27/71 anonim ***** válasza:
24%

Nevetségesen gusztustalan vagy, kedves 15 éves fiúcska, de ha szerencséd van, még kinövöd. :)

Ugye fogalmad sincs, hogy mi zajlik körülötted? Képbe sem vagy, hogy mit kellene kezdened az életeddel? Nem, nevess nyugodtan, ezek bizony pont ide tartoznak. :)

Ha annyira fäszorkányos szerinted az ázsiai kultúra, akkor nyilván vágod azt is, hogy a kis fehér farkad nem fog kelleni egy olyan nőnek, aki VALÓBAN tartja magát a saját, ázsiai kultúrájához. Ez tökéletesen így van rendjén.

Egyébként belegondoltál már, hogy mit teszel azzal, hogy mondjuk felcsinálsz egy ázsiai nőt, és közösen éldegéltek boldogan? Ha 100%-ig fehér (és nem csak vagy feltétlen magyar) vagy, akkor a következőt:

Az őseid több ezer, több tízezer éven keresztül védték Európa területét a betolakodóktól. Megvédték az araboktól, a nigg€rektől, az ázsiából érkező hordáktól, és fehéren tartották. Tudod, ez az ami a történelem könyvekben sehol sincs leírva - bár gondolom ez nem újdonság, mert alapból sem forgatsz túl sok történelem könyvet. A tatárjárás például rohadtul nem földről, vagy 1-2 karéj kenyér, vagy egy pár konda disznó zsákmányolásáról szólt, hanem a tatár/ázsiai kultúra szétterjesztéséről a világon. És mivel terjed leginkább egy kultúra? Bizony kurvära attól, ha megerőszakolják az összes nőt akit érnek (ezzel megfertőzve a helyiek több ezer éves vérvonalát - nem is véletlen, hogy az erőszakban született gyerekeket meg is ölték a középkorban és előtte is), felégetik a legyőzött nép kultúrájának manifesztációit, stb.

A liberalista média pont ezt nyomja, csak sokkal nagyobban, és sokkal modernebben, kissé kevésbé erőszakosan. Te pedig ehhez önszántadból hozzájárulsz, mondjuk egy több ezer éves vérvonal feladásához, amiért több tíz, vagy több száz ősöd foggal-körömmel, tűzzel, vassal és vérrel harcolt, mert viszket a farkad egy húzott szemű ribäncra.

Remélem megérted, ha úgy gondolom nem vagy méltó arra sem, hogy leköpjelek.

2015. febr. 16. 20:08
 28/71 A kérdező kommentje:
kedves 27 es, gondolkodj - először is, ki kezdte a trollkodást? ők. én csak hangnemben és stílusban nekik járó választ adtam. másodszor, imádom az olyan nagy hazafias Jobbikos ***** nagymagyarokat mint te, aki büszke a vérvonalára. vérvonal? Feltűnt, hogy kb. a honfoglalás óta egy keveredett nemzet amit Magyarnak hívnak, többtucat eu-s és más népből jött? kb. i.u. 1000 óta nincs is olyan, hogy Magyar. ez csak egy fedőnév. de ha már ott tartunk, hogy le******zod az ázsiaiakat, akkor mondd már el hogy honnan jött ez a csürhe?! Ázsiából. Történelemkönyv...xD, de ha nem jó valami akkor még Mongóliába is viszsamehetsz, ne itt rontsd a levegőt, a Mongolok a legközelebbi rokonai ennek a keveredett fajtisztátlan népnek, ez nem sértegetés de ez az igazság, a mai viéágban nincsenek már nagyon fajtiszta népek, esetleg pár ősi népcsoport az őserdőben, sivatagban...:D Remélem megérted.
2015. febr. 16. 20:17
 29/71 anonim ***** válasza:
" nincs is olyan, hogy Magyar. ez csak egy fedőnév" ezért nem kéne 15-16 évesen a netre irkálnod hülyeségeket,maga olyan faj külön nincs hogy magyar,mind az europid rasszhoz tartozunk,és attól leszünk magyarok hogy magyar nyelvet beszélünk és magyar állampolgárok vagyunk és magyarnak valljuk magunkat,a magyar ünnepeket,szokásokat megtartjuk és ünnepeljük,vagy szerinted ez semmi csak fedőnév?eléggé tudatlan vagy és mondod a hülyeséget,csak annyi érteles dolgot írtál a védekezésedbe hogy az 1000 év alatt eléggé keveredtünk a többi europid néppel
2015. febr. 16. 20:24
 30/71 A kérdező kommentje:
Mongolid nép, mert Ázsiából jöttek a honfoglalók, és persze van M.o, de attól hogy független ország, a vérvonala már egyik országnak sem igazán tiszta. És ezért szól be nekem valaki, hogy ne sértsem meg az ő vérvonalát, mert más "fajtához" vonzódom. Nevetséges...:) Normális válasz szerintem nem is fog jönni...
2015. febr. 16. 20:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!