Hogy hívjam fel magamra a figyelmét?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik. Kb. másfél évvel idősebb nálam, én 17 vagyok. Tetszik, de nem szeretnék én kezdeményezni, mert már van ezzel kapcsolatosan rossz tapasztalatom. Nem vagyok nyomulós, ha ráírok valakire normálisan beszélgetek, ismerkedek.A rossz tapasztalat azzal kapcsolatos, hogy tavaly a barátaim biztatására ráírtam egy fiúra, párszor beszéltünk, volt, hogy ő is rám írt de nem lett több. Aki most tetszik, azzal nem messze lakunk egymástól. Egy buszmegállóban szállunk, köszönő viszony meg van. Fogalmam sincs, hogyan hívjam fel magamra a figyelmét. Van egy közös barátunk, aki esetleg segíthet, de nem tudom, hogy írjak rá ezzel kapcsolatosan. Vagy talán fölösleges próbálkoznom? Ha érdekelném már észrevett volna? Örülnék pár tanácsnak ez ügyben. A válaszokat előre is köszönöm! :)2015. febr. 16. 19:08
1/3 anonim válasza:
Meztelenül szaladj be a pályára valamelyik focimeccsen, és írd a nevét a melledre
3/3 anonim válasza:
szerintem személyesen kezdjetek el bezsélni :)
köszönőviszont fel kéne fejleszteni barátságra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!