Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan hívjam fel magamra a...

Rúzsvagytűsarok kérdése:

Hogyan hívjam fel magamra a figyelmét?

Figyelt kérdés

Az a fiú aki tetszik 1 évvel idősebb nálam,10.-es, már év eleje óta nézzük egymást, meg vannak apró jelek,de nem vagyok benne biztos hogy tetszek e neki, én mindenkivel nagyon közvetett vagyok ő meg kicsit zárkózottabb azt mondják,ő nagyon híres és menő, teljesen más a baráti körünk, és aő nagyon érdek ember, mindig a menőkkel barátkozik hogy beilleszkedjen , neki számít hogy mit gondolnak róla a többiek ,de én tudom hogy nem olyan szeretnék vele beszélgetni adom neki a jeleket de nem csinál semmit, néha azt látom a szemében mintha nem érdemelne meg engem úgy néz rám, azt szeretném megkérdezni milyen jeleket adjak neki hogy tudja hogy

1.megérdemel

2.tudja hogy tetszik nekem

3.mit csináljak hogy merjen valamit tenni,mit csináljak hogy merjen kezdeményezni,hogyan vegyem rá a tutta nélkül????

16.L

2015. jan. 30. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Ülj az ölébe.
2015. jan. 30. 17:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Flortolj vele...
2015. jan. 30. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Először is tanulj meg legalább egy kicsit helyesebben írni, mert elég volt felfogni mit akarsz.

Másodszor, ha nem kezdeményez kezdeményezz te, vagy beszélj az egyik haverjával, vagy az osztályából valakivel vagy barátnőd is segíthet. Ez egy ősi bevált trükk, hogy a lányok odaküldik a barátnőjüket a pasihoz, és még nem láttam olyat, hogy ne vált volna be. :)

2015. jan. 30. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!