Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ki lehetett a bárban az az...

Ki lehetett a bárban az az elegáns férfi?

Figyelt kérdés

Szombaton rámtelepedett az élet súlya, és valami magányos érzés kerített hatalmába, ezért lementem egy közeli bárba, hogy néhány bambival könnyítsek nehéz szívemen. Épp a második pohár italt kortyolgattam, amikor egy fekete öltönyös elegáns férfi lépett mellém és martinit kért, mégpedig felrázva és nem keverve!

Ő akkor titkosügynök lehetett? Próbálkoztam vele beszédbe elegyedni de nem nagyon sikerült. Azt tervezem most szombaton megint lemegyek hátha megint találkozok vele, hogy lehetne egy ilyen titkosügynök pasit felszedni?

2015. febr. 16. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Hitman volt az .. :D
2015. febr. 16. 18:34
 2/11 anonim ***** válasza:
És ezek után még valaki azt gondolja, h nem vagy meleg csávó....
2015. febr. 16. 18:34
 3/11 A kérdező kommentje:
2# Nem érdekel azt gondolsz amit akarsz :-)
2015. febr. 16. 18:35
 4/11 anonim ***** válasza:
csak én mosolygok ezen? :D mert aki martinit iszik felrázva nem keverve, öltönyösen az már titkosügynök? Meg ha az is, ez nagyon nem olyan mint a filmekben, és nem igazán fogod belőle kiszedni, ha valaki tikosügynök az pont azért titkos hogy nem tudják
2015. febr. 16. 18:36
 5/11 anonim ***** válasza:
amikor megláttam a martini szót nekem is egyből az ugrott be hogy ez tuti b#zi :D
2015. febr. 16. 18:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Erről eszembe jutott egy szép zene: https://www.youtube.com/watch?v=X07s04lv8EY
2015. febr. 16. 18:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Mr. Grey akart csak kikormolni téged.
2015. febr. 16. 18:39
 8/11 opened paradise ***** válasza:
Barney volt,azaz Lorenzo Von Matternhorn.
2015. febr. 16. 18:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem titkosügynök... Intergalaktikus időutazó rendőr
2015. febr. 16. 18:53
 10/11 anonim ***** válasza:
A filmek azért terjesztették el ezt a titkos ügynök imidzset, mert az életben pont nem ilyenek az igaziak ;-) :-D ... Úgyhogy ez nem jött be drágám :-P
2015. febr. 16. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!