Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez őszinte indok lehetett,...

Ez őszinte indok lehetett, vagy inkább lerázás?

Figyelt kérdés
Sokszor beszéltem egy pasival interneten, 1 háten keresztül szinte minden este, órákon keresztül. Elmondta hogy szimpatikus vagyok neki, és szívesen megismerne, de van barátnője, és ez szent. Még haverként sem szeretett volna találkozni, mert elmondása szerint nem akarta bajba sodorni a kapcsolatát. Eltelt egy jó fél év, újra egymásba botlottunk a neten, nem tudtuk hogy a másik kicsoda, kreált névvel voltunk fent mindketten, idővel kiderült hogy mi már nem először beszélük, újból a megszokott tortúra, sokat beszélgettük, mindig ő írt rám, elmesélte hogy mik történtek a mindennapjaiban, hogy kihűlt a kapcsolata, és hogy megismerne szívesen, de tiszteletben tartja, hogy nekem van kapcsolatom. Ez egyrészről korrekt volt, másrészről viszont minek keresett egyfolytában, ha közben így gondolta hogy csak neten beszélgetünk? Ennek gyorsan véget vetettem, eltüntem az adott netes közösségből, azóta nem beszéltünk, pedig lett volna lehetősége jelentkezni. Mit szóltok? 19L

2014. jún. 30. 07:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak kalandot kereeett szerintem netes kapcsolatot
2014. jún. 30. 07:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Tehát te a meglévő kapcsolatod mellett neten randiztál egy fickóval akinek kihűlt a kapcsolata, de mégsem akart veled találkozni. És ezt itt kérdésben felteszed....

Másvalamiben tudunk segíteni, mert ebben nem:) most tényleg milyen választ vársz?

2014. jún. 30. 07:21
 3/6 A kérdező kommentje:
2-es válaszadó, nem randiztunk neten, hanem egy olyan közösségben ismerkedtünk össze, ahol a barátkozás a cél, nem pedig a társkeresés. Kiderült hogy elég közel élünk egymáshoz, és mondhatni egy hullámhosszra kerültünk, de amikor neki volt kapcsolata az volt a kifogás az összefuti ellen, pedig egy kávé mellett is tudtunk volna beszélgetni, a következő alkalommal pedig azt tartotta saját elmondása szerint tiszteletben, hogy nekem van párkapcsolatom, és ezért nem akart személyesen beszélgetni, mert nem akart belenyúlni. Ezt tartottam furcsának, ezt nem értettem. Ha neten jól elbeszélget az ember mindenféléről a másikkal, azt személyesen is megtehetné nem? elvégre nem társat kerestünk, nem társkeresőn voltunk!
2014. jún. 30. 08:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Most már az is baj ha egy férfi tiszteletben tartja, hogy neked párod van? Nem társkeresőn voltatok, ahogy ez az oldal sem társkereső, mégis sokan itt keresik a párjukat.

Szerintem jól tette, hogy így sem akart veled találkozni. Így viselkedik egy tisztelettudó ember, mi ebben olyan furcsa, hogy nem akart okot adni senkinek a féltékenységre.

2014. jún. 30. 15:33
 5/6 anonim válasza:
Beszelgetni akart veled. Ez - ha jol ertem - mindkettotoknek bejott. Beszelgetni, ismerkedni akart, es nem megdugni. Most mar ez is problema?
2014. júl. 1. 01:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Eléggé furcsa, hogy valaki mindig más néven ismerkedik. Én elítélem.
2014. júl. 6. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!