Mit tegyek? Van bármi esély? Fontos!
5napos ott alvós sítábor, első északáján ittasan(de nem rédzegen) be vitt a szobájukba és elkezdett csókokgatni és azf mondta "ma ott alszol vagyis leszel velem" én meg mivel nem akartam vele lefeküdni eljöttem és azt mondta(a haverjainak) "hát srácok ez nem jött össze" másnap reggel nagyon furán viselkedett kerülte a szemkontaktust, de nagyon sokszor rám nézett... Majd 3nap reggel vagyis már a buszon azt mondta "szerintem első este minden esélyemet elbasztam" de egész nap azóta mindig egx másik csajjal van úgy h hozzá beszél és közbe rám néz... Majd a 4dik reggel vele volt, a buszon melette ült, de mindig tett valami olyat ami félreérthető...
És azzal a csajjal akivel szinte egész nap van járt a báttya szóval nem fognak össze jönni(ez biztos) de akkor miért csinálják ezt?
És a srác meg nagyon jófej velem, de csak akkor ha nincsenek ott a haverjai :(
Én: 14/L Ő: 15/F
Hasonló korosztályból levő:
Ez most komoly? Le akar fektetni? Lerészegedett? Bevitt a szobájába csókolgatva? Komolyan emberek, egy kicsit több normalitást... Valószinűleg bejöszz neki, bár az eléggé fura, hogy az én időmben(egy éve) még csak hajhúzogatás, lábonrúgás, és veszekedés volt, nem pedig szerelmi háromszögek, és megcsalás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!