Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van bármi esély, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármi esély, vagy csak álmodozom?

Figyelt kérdés
A helyzet a szokásos. Van a srác, év eleje óta mosolyogtunk egymásra, aztán sor került első beszélgetésünkre (természetesen facebookon), köszönő viszonyba vagyunk, nagyon néha beszélünk (szintén nem személyesen) Viszont a dolgok nem úgy mennek, ahogy elképzeltem. Szörnyen befolyásol, mondhatjuk, hogy teljesen oda vagyok. Még komolyabb barátom nem volt, és nem tudom hogy kezelni az érzéseket amik rám törnek, és teljesen úgy érzem hogy felém kerekedtek. Minden nap többször látom folyosón, szép mosolyával köszön, érzem ahogy végigfut mindenemen a vér és zsibbad a lábam, aztán a felhők a fejemben, és egészen addig nem tudok másra figyelni, koncentrálni amíg a tanár el nem tereli a figyelmemet. Tudom, hogy valamilyen szinten ő is viszonozza ezt, nem tudom mennyire, viszont nem történik semmi, és teljesen megemészt, ami borzasztóan zavar. Tehetetlen babának érzem magam, amit úgy mozgatnak. Legtöbbször én voltam a kezdeményező, és ezerféle ürüggyel elő tudnék állni, azzal nincs gond, de nem tudom hogy szeretné-e hülyét csinálni magamból, azzal hogy megint én kepesztek. Néha teljesen töketlennek gondolom, aztán meglátom, és.. Törődjek bele, hogy ez fog menni még x évig amíg egy suliba járunk(hisz egy év már letelt)? Lépjek megint én és tálaljam megint magam, amikor lehet minden második lánnyal ezt csinálja? Tudom, világprobléma, de elegem van, és az, hogy itt kérek segítséget még jobban ezt tükrözi:D pedig reménykedtem, hogy nem leszek az a hősszerelmes típus.
2014. máj. 23. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Alukálj
2014. máj. 23. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kezdeményezz egy beszélgetést élőbe.. Amikor találkoztok a folyosón állj meg beszélgetni vele... Kérdezd valami tanárról, vagy iskolai programról vagy ilyesmiről :9 vagy hívd el fagyizni :)) Hajrá :))
2014. máj. 23. 23:16
 3/4 DEXTER22 ***** válasza:
Lèpjèl te mert o nem fog ha eddig nem tette meg :D enyi
2014. máj. 24. 00:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Gondolom 16-17

éves vagy..

2014. máj. 26. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!