Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok mit gondoltok rólam?

Lányok mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés
189 cm magas vagyok sötétbarna rövid haj, barna szem, az elegánsabb stílust kedvelem. Azt mondják, hogy túl komolyan veszek mindent, éppen ezért sokmindent nem tudok élvezni sem. :) Egyetemre járok, hetente négyszer edzésre, de elég nehezen oldódok fel társaságban, így nehezen ismerkedek. Eléggé érdekel a politika és pénzügyi téma, elég mélyen beleásom magam abba, ami érdekel. Mindenről tudnék beszélgetni elég mélyen, csakhát nem sokat beszélek. Régebben írogattam is rövigd hangulatnovellákat. Jah és szemüveges vagyok, de nem hipszterszemüveg. :D

2015. febr. 15. 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Kedves, komoly es celtudatos fiu lehetsz! Ez nem rossz, de azert elj is! Csinalj neha olyan dolgokat, amihez eloszor nincs kedved!
2015. febr. 15. 22:38
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
Mamlasz vagy?
2015. febr. 15. 22:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Elég normálisnak tűnsz a leírás alapján, de nem ismerlek eléggé, hogy véleményt tudjak mondani.
2015. febr. 15. 22:39
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
képet azért tehettél volna ki :D
2015. febr. 15. 22:39
 5/8 anonim válasza:
41%
használj cólát.. oldja a feszültséget,nem fogod combon lőni magad ha úgy adódik,sokkal barátságosabb leszel te is és kész. Maximum este nem alszol meg étvágyad se nagyon lesz.de b1125ni fogsz!:D
2015. febr. 15. 22:41
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Azért azt kifelejtetted,hogy a politika és a pénzügyek mellett a gyn lógni is szeretsz P
2015. febr. 15. 22:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát furcsának fog tűnni, de én segítő szándékkal regisztráltam erre az oldalra. Felvételi időszakban mindig felnézek és segítek ilyen témában. Egyébként nem járok erre. Aztán most valamiért az jött, hogy én kérdezek kiváncsiságból. Képet eawtleg privátban küldök, csak ugye soswm lehet tudni, hogy ki ül a túloldalon. :)
2015. febr. 15. 22:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Sztem nem lehet veled akkora probléma... Néha Menj el szórakozni biztos akad valaki, aki azért ellenne veled...
2015. febr. 23. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!