Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, titetek milyen gyakran...

Lányok, titetek milyen gyakran és milyen dumával szólítanak le pasik az utcán vagy bárhol? Meg ti mit gondoltok a külsőtökről?

Figyelt kérdés
2015. febr. 7. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Néha előfordul, hogy akad egy-két olyan pasas aki leszólít.

Két kategória van:

az okos: aki egy csellel szólít le, pl. mondjam meg neki, hogy tud x pontból y pontba eljutni (persze kamuzik)

a hülye: aki csak beszól, hogy mondjuk: "jó a segged, meghívhatlak egy kólára?"

na hülyéktől a falra tudok mászni...

nem tartom magam gyönyörűnek, de azért extra csúnyának se, olyan átlagos egy kis különlegességgel megspékelve. :)

20/L

2015. febr. 11. 16:48
 2/3 anonim válasza:

Eléggé gyakran.Ha most kb-ra kell megmondanom heti 2-3szor biztosan leszólítanak.És a többi esetben meg csak eléggé látványosan megnéznek..

Hát a dumák meg: legtöbben csak annyit mondanak hogy szia,szerintem szép vagy stb,vagy szia elkérhetem a számod/elérhetőséged”.ilyenek kb,de volt már hogy eléggé bunkó szöveggel jöttek. de akkor vannak azok a tagok akik még egy éppen múltkori példát hozva :a barátommal sétaltam (persze kézen fogva így egyértelmű volt szerintem hogy járunk) és még akkor is odajött hogy hú milyen jó csaj vagy stb. Szerintem az ilyen dumák egyáltalán nem nyerőek mert mindenki ezt mondja.Így ami szerintem hatásos ha nem egyből azzal mész oda hogy: SZIA TETSZEL,MI A SZÁMOD? hanem kicsit bókolsz ilyenek aztán kérsz elérhetőséget és ha bejössz a csajnak tuti megadja.

külsőmről annyit: én renben vagyok magammal,sportos szép lány vagyok a visszajelzések ugyan ezt mondják :)

2019. júl. 26. 13:34
 3/3 anonim válasza:

Gyakorlatilag bámikor, ha nyilvános helyen vagyok, de főleg, ha buszomra várok. És mikkel?

- Meg tudom-e mondani a pontos időt, és van-e apróm.

- Kertelés nélkül elhív étterembe úgy, hogy életemben nem láttam.

- "Engem fotózol?" Parkban, amikor a mókusokat fotóztam.

- Egyszer éjszakai buszra vártam meló után, kabátban, sapkában, szóval még nem is látszottam annak, aminek gondolt, de azt kérdezte, "Mennyi egy óra nálam."

Az alakom meg erősen görögdinnye, főleg az utóbbi két hónapban.

Aki attól fél, hogy nem szólítják le, azoknak ajánlom a szoknya vieslését farmer helyett, én szoknyás vagyok, és tízből kilenc alkalommal leszólítanak vagy füttyögnek vagy beszólogatnak.

2020. jún. 26. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!