Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok nektek mi a véleményete...

Lányok nektek mi a véleményetek arról ha az utcán szólitanak le titeket ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
2015. jan. 18. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szeretem.
2015. jan. 18. 20:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok az az utcán ismerkedős, de mint bárhol máshol, ha nem nagyon gáz dumával közelítenek, akkor akár még nyitott is lehetek...
2015. jan. 18. 20:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem igazán jön be.Mert idáig csak bunkó,rámenős emberek szólítottak le.
 4/11 anonim válasza:

hehe..szerintem ízléstelen

22/f

5/11 anonim ***** válasza:

Eddig 2x volt ilyenben részem. Meglepő, mert azt gondolnám ez az ismerkedés kihalt, főleg hogy mindenki mindenhol csak a telefonját bámulja.

21/L

2015. jan. 18. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha tényleg megtetszene egy lány az utcán, és a kisugárzása is megfogna, akkor elő a telefon, bekapcsolnám rajta az előlapi kamerát tükör módban, majd odamennék hozzá, hogy:

- "Szia! Mi a véleményed erről a lányról, mert nagyon tetszik?" - s felé fordítanám a kijelzőt. ;)

2015. jan. 18. 20:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem szeretem.
2015. jan. 18. 20:41
 8/11 A kérdező kommentje:
5os valaszolo: ez oriasi :))
2015. jan. 18. 20:47
 9/11 anonim ***** válasza:
egyszer volt ilyen, ő se volt 100-as, most szerintem szóba se állnék ilyennel
2015. jan. 18. 20:47
 10/11 anonim ***** válasza:

nekem nem túl szimpi, több okból sem. egyrészt nem azért vagyok az utcán, hogy ismerkedjek, amúgyis van barátom és nem szeretem ha mások erre nincsenek tekintettel és egyből nyomulnak.

másrészt nem vagyok olyan különlegesen szép vagy feltűnő, hogy egy fiú csak és kifejezetten engem szólítson le. történt már ilyen párszor, de mindig az volt az érzésem, hogy a srác leszólít kb minden normálisabban kinéző fiatal lányt és minél többnél bepróbálkozik, hátha valakinek bejön. ez meg nekem nem túl szimpi.

2015. jan. 18. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!