Hogy nyugodjak belem, nem lest senkim? L
Sajna nagyon válogatok, nem tudom alább adni, mert nem tudatos. Ha meglátok egy esetem pasit pl a metrón, azonnal zavarba jövök, tetszik.
(Az esetem hosszú hajú, szakállas, különleges, karakteres arcú férfit jelent. Testalkat mindegy, magasság mindegy)
Ha nagyon válogatok, egyedül maradok :(
Merre laksz? Írhatod privátban is, ha szeretnéd! ;)
7-es voltam
23f
A 'nem a külső alapján kellene válogatni' az ott bukik meg, hogy van egy ideálod, akik bejönnek, de ha valaki nem tetszik, akkor nem tudod megismerni a személyiségét sem, hiszen nem fogod megszólítani.
Szóval ne érezd magad emiatt rosszul, ha ráérsz, kövesd őket, miután leszálltak, és szólítsd meg őket, hátha nem ijednek meg. Úgy konkrétan a metrón én nem szívesen állnék szóba veled, ha észrevenném, hogy nagyon nézel.
Ha hosszú a haja, az nem fiú, hanem lány. Vagy pedig identitászavara van, vagy a saját nemiségével nincs tisztában, vagy nem teljesen normális, hogy lányokra jellemző külső jegyet választ.
Az se normális, ha a lányos külsőt választó fiúkat szereted. A rockereknek ráadásul sokszor az arcuk is lányok, biztos nincs minden rendben náluk.
Lehet lepontozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!