Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, találkoztok még...

Lányok, találkoztok még udvarias pasikkal?

Figyelt kérdés

Pl. kinyitják Nektek az ajtót, segítenek le-fel szállni a vonatról, etc...

Én azt tapasztalom, hogy meglepődtök rajta és nem tudtok mit kezdeni a helyzettel. Pedig ez alap dolog lenne szerintem.

2015. febr. 15. 18:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én általában mindig udvarias vagyok.

Viszont akik bunkón viselkednek velem szemben, azoknak azért én is be tudom bizonyítani, hogy tudok még náluk is durvább lenni. (pl. halálom ha valakinek köszönök és az nem veszi a fáradtságot, h vissza köszönjön)

Ajtó kinyitásnál is függ, hogy merre nyílik az az ajtó :) csomagokat vagy pl. jegy vásárlásnál is szoktam segíteni, ha valakinek gondja van.

Viszont már volt olyan is, hogy bunkó parasztnak hívtak, mikor LEFELÉ a lépcsőn nem engedtem előre egy szöszi csajszit, mikor már a középkor óta lefelé mindig a férfinak illik menni elől, 2 lépcső fokkal a hölgy előtt, mit ne mondjak, szegény csaj meg se tudott szólalni miután tájékoztattam a helyzetről :D

22/F

2015. febr. 15. 18:23
 12/17 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Azt elfelejtettem, hogy manapság a gyakorlatban vagy le se szarják az embert ha udvarias vagy egyből gyökérnek könyvelik el esetleg csak állnak szótlanul a hölgyek, mert nem tudnak mit kezdeni a helyzettel valamint egyből megijednek, hogy az ember máris akar tőlük valamit és egyből az jön le hogy már megint kifogtak egy szadista állatot, a legritkább esetben az fordul elő, mikor annyit mondanak, hogy "Köszönöm szépen" :-/

2015. febr. 15. 18:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Ezt elképzelem :D

Téged előreenged... Még egy idős bácsika is ki akar menni előtte mert ez az illemszabály... De annak már az arcába vágja az ajtót mondván "tisztulj innen te vén trotty csak a CSAJOM MEHET KI ELŐTTEM MÁS NEM!!! LEVERLEK!!!"

2015. febr. 15. 18:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen, szerencsére elég gyakran. :) Hiába lenne alap dolog, nekem mindig jó érzés, amikor egy idegen ilyen gesztust tesz felém.
2015. febr. 15. 18:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Az a meglepő, hogy van. Pl az én sulimban (Budapesti, top 25-ös gimi) nagyon kevés a fiú, olyan 20%, de azok - a mi osztályunkban főleg -, teljesen udvariasak. A terem előtt kb sorfalat állnak, míg a csajok be nem mennek :D Az ajtót is kinyitják, és tök maguktól rászoktak, hogy az osztályban a csajoknak nőnapra egy-egy kis csokit vesznek (amit ráadásul félretettek annak, aki aznap nincs és utólag megkapta). Meg engem a buszon is le szoktak engedni néha, vagy felszállásnál int a pasi/srác, hogy menjek csak, szóval meglepően vannak még :D Nekem ez mindig szívmelengető :)
2015. febr. 15. 21:14
 16/17 anonim válasza:
jó neked, felénk ritka mint a fehér holló. Kihaló félben levő faj.
2015. febr. 16. 00:11
 17/17 anonim ***** válasza:
A túlzott udvariaskodás engem idegesít. Pl kabát föl-le, sokkal egyszerűbb egyedül, vagy ha nem engednénk egymást előre az ajtónál sokkal hamarabb bejutnánk (férfiak engem, én meg azt aki gyerekkel van, idős stb). Vagy amíg babakocsival közlekedtem, akkor is sokan akartak segíteni lépcsőn, buszon (nem csak férfiak, nők is), de 10-ből 10 nem tudja hol lehet megfogni úgy a babakocsit hogy az tényleg segítség legyen, ezért ezt mindig hárítani kellett, bár ez esetben a szándék természetesen díjazandó.
2015. febr. 16. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!