Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha valaki azt mondja, inkább...

Ha valaki azt mondja, inkább csak legyük barátok, honnan tudhatjuk, hogy komolyan gondolja, vagy csak udvarias formaság az egész?

Figyelt kérdés
2014. dec. 23. 11:34
 1/3 anonim válasza:
Nem akar bunkó módon lerázni, de nyilván csak udvariasság mert elég kellemetlen helyzet, hogy az egyik fél szerelmes a másik meg tudja, ezt de ő nem az.
2014. dec. 23. 11:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet így megmondani. Lehet, tényleg jól érzi magát a társaságodban, csak nem tud hozzád vonzódni, de az is lehet, hogy nem akar bunkónak tűnni és szimplán elküldeni a fenébe.
2014. dec. 23. 11:35
 3/3 anonim válasza:
Nekem mondta már srác, hogy legyünk barátok(nagyon megkedveltük egymást, neki viszont van valakije). Azt hittem, hogy csak udvariasságból mondja és nem is tart érdekesnek, ezért büszkeségből nem kerestem. Másfél hét után ő keresett meg, azóta is 3 nap kivételével minden egyes nap beszéltünk. Szóval van ilyen! Viszont legtöbbször tényleg csak egy üres udvariassági forma, szóval erre minden helyzetben magadtól kell rájönni valahogyan.
2014. dec. 23. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!