Lányok, találkoztok még udvarias pasikkal?
Figyelt kérdés
Pl. kinyitják Nektek az ajtót, segítenek le-fel szállni a vonatról, etc...
Én azt tapasztalom, hogy meglepődtök rajta és nem tudtok mit kezdeni a helyzettel. Pedig ez alap dolog lenne szerintem.
2015. febr. 15. 18:07
2/17 anonim válasza:
igen... :) az egyik barátnőm pasija... :))
3/17 anonim válasza:
Le-felszállni nem szoktak segíteni, meg az szokatlan is volna. De ajtót kinyitni, előre engedni alap dolog és szokták is barátok, kollégák, a főnököm, meg persze idegenek is.
4/17 anonim válasza:
Talalkoztam olyannal, tehat van kivetel, de többségében mar nem vesznek figyelembe minket..
5/17 anonim válasza:
Az ilyen udvarias srácokra általában nem ezt a jelzőt használják hanem a következők egyikét: "lúzer" "talpnyaló" "féreg" "hajbokóló" "töketlen" "gyík"... satöbbi.
Ezért egyre kevesebben lesznek udvariasak.
6/17 anonim válasza:
Miért lenne alap dolog?? Mindenki segítsen saját magán :)
7/17 A kérdező kommentje:
#3-as le-fel szállást úgy értem, hogy segítenek levenni a gurulós táskát.
2015. febr. 15. 18:11
8/17 anonim válasza:
A barátom ilyen,pedig nem nyáltenger.Kabát le-fel segítése,stb.Azt vettem észre pl. a kabátsegítésnél hogy mások úgy néznek ránk néha,mint borjú az új kapura :D
9/17 anonim válasza:
Nálam ez alap dolog hogy udvarias vagyok, nem csak a nőkkel,hanem mindenkivel.Mert mindenki megérdemel egy alap tiszteletet.Velem is udvariasak az emberek.Amilyen te vagy az emberekkel, ők is olyanok veled.
21/F
10/17 anonim válasza:
Egy igazi férfi ilyen, és az mellett erős jellem. A kettő nem üti egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!