Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A fiuknak miért a tucat...

A fiuknak miért a tucat lányok tetszenek a leginkább? holott nagyon sok szép lány van akik nem olvadnak bele a környezetükbe, divatosak is csak nem Nike air max et hordanak i-phone 6 al és fosszínű kabáttal.

Figyelt kérdés
holott nagyon sok szép lány van akik nem olvadnak bele a környezetükbe, divatosak is csak nem Nike air max et hordanak i-phone 6 al és fos-színű kabáttal...A kérdés adott. Mielőtt én is kezdtem volna eltucatosodni nem tetszettem senkinek. De most a fél sulinak. Na tesztből visszaváltottam átlagosra egyből megcsappant a hódolóim száma. De miért? Ennyit számít az ha Nike cipője van valakinek vagy fos színű a kabátja? Engem ez idegesít, ha tetszek valakinek akkor ne a Nike miatt tetszek basszus... na erről mi a véleményetek?
2015. febr. 15. 16:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
15 de itt nem a kor a lényeg. Mivel a 16-17 évesek is ennyi erővel leragadtak ilyen szinten. És ha én lennék a gyerekes valszínű nem vettem volna észre az összefüggést :) ugyhogy ne a korral gyertek
2015. febr. 15. 17:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem a kor szamit hanem az ÉRETTSÉG ami ratok meg nem jellemző. Rad sem,mert akkor nem problemaznal meg altalanositanal. Te se a koverke,kordgatyas,stilustalan haju Pistkere maszturbalsz.
2015. febr. 15. 17:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem általánosítok :) én közöltem az észre vételeimet az, hogy ti hogyan értelmezitek a ti bajotok :D
2015. febr. 15. 17:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Inkább adidas, inkább LG, de most nem erről van szó. Én csak röhögni tudok az ilyen lányokon mikor meglátom ezt a kombót és elég sok ilyen van sajnos. Azt hiszik, hogy ettől valakik pedig nem, de ilyen a felfogásuk, ha nekik ez tetszik egészségükre.

Megyek tovább keresni normális lányt, hátha...

2015. febr. 15. 17:51
 15/16 anonim ***** válasza:
mert azokból több van és ezért több a valaszték.
2015. febr. 15. 18:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nagyon nagy téveszme van a fejdben kezdve azzal hogy itt ennek szerintem pont az ellenkezőjét fogod hallani:... A gyk tele van megkeseredett szűz pasikkal 20 felett, gondolod hogy mi azt nézzük egy lányon hogy milyen ruha van rajta? Örülünk ha szóba áll velünk valaki.
2015. febr. 18. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!