Milyen táska lenne jó egy 15 éves lánynak suliba?
Figyelt kérdés
Van suliszekrényünk.A mostani táskám(kb.ekkora: [link] ) kezd tönkremenni,így arra gondoltam,hogy táskát kérnék karácsonyra.De milyet? Nézegettem a Nike Bowling táskát is,de minden második lánynak ilyen van.Aztán nézegettem a H&M oldalát is,és ezt találtam: [link] Ez már túl felnőttes,vagy még elmegy? Kilencedikes vagyok.2014. nov. 22. 12:45
1/5 anonim válasza:
1. Ez nem sulitáska
2. Nem való 15 évesnek.
2/5 A kérdező kommentje:
Az előző sem volt az,de mint mondtam,van suliszekrényünk,általában 3 füzetet viszek haza.Szóval nem is kell.Tudnál esetleg linkelni táskát?
2014. nov. 22. 14:50
4/5 anonim válasza:
Olyat vegyél, ami tetszik, illik a stílusodhoz, és nem túl kirívó.
Én mondjuk annak idején kifejezetten utáltam az ilyen táskákat iskolába, nem igen tud nem kirívó lenni és szerintem nagyon is felnőttes kilencedikeseknek (az előző és a kiszemelt táskád is). Nekem sportos oldaltáskám volt, praktikus nehezebb könyvek cipelésére is.
20/L
5/5 A kérdező kommentje:
Az előző táskám nem ilyen,csak ekkora.:) De köszönöm! :) Hol lehet esetleg ilyen "normálisabb",tinisebb táskákat kapni? :) A Nike-n kívül.
2014. nov. 23. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!