Szerintetek egy 13-14 éves lánynak járhat ilyen táskával iskolába?
Suliba, rendszeres használatra ezeket vedd figyelembe:
- méret: ne legyen túl nagy, de férjen bele minden ami kell, egy A4-es dosszié is, mert baromi kényelmetlen, hogy van egy táskád és mellette kell még egy zacskó, amibe a kimaradt cuccokat bepakolod.
-legyen tartós, bírja a napi használatot. Nézd meg a bélését, a varrásokat. Néha a drágább az olcsóbb. Én a gyerekek első tolltartóival jártam így, először kiválasztottak ilyen-olyan figurásat, pont olcsók is voltak. Karácsonyra már mentek szét. Kértek másik figurásat, szintén olcsó darab volt, a végén egy tanévben összesen 5 tolltartót kellett vennem a két gyereknek
Aztán drágább, jobb minőségűt vettem, az kibírta két tanévre mind a kettőnek.
-A táskát tudjad vagy a hátadon vagy a válladon vinni. Ennél nem látok pántot... Az egyik gyerekem elég nyeszlettke, elsőben alig bírta az iskolatáskát, én cipelhettem a kezemben. Az utca végére leszakadt a karom, pedig nem volt teletömve.
Én inkább a hátizsákot javasolnám. Vannak abból is nagyon divatos, menőbb darabok. A vállra akaszthatós táskát csak akkor lenne érdemes venni, ha a suliban nem követelik meg, hogy minden nap minden könyv és füzet nálatok legyen, vagyis nem kell úgy járni, mint a málhás szamár és ha nem kell sokat cipelned (mondjuk pár megállóra vagy a sulitól és nem kell sokat gyalogolnod).
Ha lenne lányom ilyen táskával biztos nem engedném el iskolába. Általános/közép iskolába rengeteg cuccot kell cipelni, ami együttvéve már elég nehéz ahhoz, hogy az ember a kezében vagy a vállán cipelje. Ilyen idősen csak és kizárólag hátizsák való az iskolába.
24/F
Miért jár mostanában kb minden lány ilyen táskával? Nekem sokszor a hátitáskámban megfájdul a hátam a sok cucctól, az osztálytársaim pedig mindannyian ilyenbe tuszkolják bele a dolgokat. Ők hogy bírják el? xD
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!