Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak szórakozik?

Csak szórakozik?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki elég helyes,viszont tudom hogy már sok barátnője volt.(most nincs neki)

Mikor találkozunk csesztetni szokott,de a meglepő hogy csak engem. Én direkt nem léptem vele kapcsolatba interneten (viszont a barátnőim igen) kíváncsi voltam hogy ő tesz e valamit de nem tett. (egyébként 20 éves)

Egyfolytában mosolyogva néz rám és fotózgat. Beleborított a hóba is.

Ami a legeslegfurább hogy nem is ismertem a srácot csak úgy elkezdett piszkálni.

Gondolkodtam hogy vajon bejövök e neki vagy csak szórakozik e.

ÁLLÍTÓLAG azt mondta a barátnőmnek hogy én biztos akarok tőle valamit,de nem tudom hogy higgyek e neki mert hazudós fajta.

Szerintetek akkor tényleg csak szórakozik?

2015. febr. 15. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
tényleg erre vágytok lányok? most már értem miért alázzátok be azt aki normálisan próbál közeledni..
2015. febr. 15. 11:29
 2/5 A kérdező kommentje:
annyit kérdeztem hogy mit akar, nem azt mondtam hogy hozzá akarok menni...
2015. febr. 15. 11:30
 3/5 anonim ***** válasza:
akkor is ha valaki népszerű jóképű bármit megtehet még akkor is ha csak du gni akar
2015. febr. 15. 11:32
 4/5 A kérdező kommentje:
szóval akkor szerinted is csak szórakozik?
2015. febr. 15. 11:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Csesztet? Beleborít a hóba?

Na szép.

És én még meglepődök,ha a srácok altalanositanak,hogy minden lánynak a bunkók kellenek.

Nem baj,nekem mondjuk van baràtom, de ha netán 1x szingli leszek,de ne legyen így, akkor több normális srác marad nekem. :D

És igen,csak szôrakozik, van kit b*sztatnia,mert mit hittél?

Oviban szokás így udvarolni,nem 20 évesen.

2015. febr. 15. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!