Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan tudhatom, ha egy pasi...

Honnan tudhatom, ha egy pasi szórakozik velem?

Figyelt kérdés
Olyan fiú próbálkozik nálam, aki külsőleg jóval magasabb kategóriába tartozó lányokat is megkaphatna. Nem hiszem, hogy van olyan (jó) pasi 20 év alatt, akit érdekelne a belső szépség, ami egyébként szintén nem jellemez engem. Hogy tudhatom meg max 20 perc alatt, hogy szórakozik velem?
2014. dec. 15. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha bárkit megkaphatna és pont Téged válaszott, akkor örülj.. Ha szórakozik rúgd tökön és problem solved.
2014. dec. 15. 17:45
 2/6 To7ka ***** válasza:

Maximum 20p? Kézen fogva sétál veled mások előtt. Vagy 1p alatt, "Aladár! Én nem értelek. Annyival szebb lányokat is megkaphatsz, mi tetszik ennyire bennem?" És rámosolyogsz.:)

Kicsit komoly önbizalomhiányod lehet.

2014. dec. 15. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Onnan, hogy a lányok szoktak szórakozni a fiúkkal, és nem fordítva.

Szerintem csak kevés az önbizalmad. Mindenesetre ne add oda neki magadat egyhamar.

2014. dec. 15. 17:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Mankóval járok, mert a lábaim elég undorító szögben állnak, hála anyám szakértő szülészorvosának, aki kicsit összenyomott. Reális képem van magamról.
2014. dec. 15. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Sehonnan. Ha elég jól néz ki, úgyis hagyod magad, ha nem, akkor meg úgysem.
2014. dec. 15. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem reális a képed magadról!!!

Így már főleg azt mondom, hogy nem szórakoznak veled a fiúk. Nekem az a tapasztalatom, hogy a fiúkban több szívből jövő empátia van mint a nőkben. Leszámítva néhány kivételt, de őrájuk kár minden könnycsepp.

Szerintem ha kezdeményez nálad, akkor szimpatikus vagy neki. Ismétlem magam: "ne add oda neki magadat egyhamar". Ha így is kitart melletted, akkor biztos szeret.

2014. dec. 17. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!