Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ez a pasi komolyan...

Szerintetek ez a pasi komolyan vesz, vagy szórakozik?

Figyelt kérdés
Társkereső oldalon ismertem meg, NAGYON szimpatikus volt, ahogy hozzámállt, a levelei, a profilja. Tartalmas beszélgetéseket folytattunk, elég normális felfogású, pont az esetem és ő is odavolt meg vissza tőlem. Említette, hogy egy másik hölggyel is levelezik, aki szintén nagyon szimpatikus neki. Állítolag azért számolt be erről, mert ő ilyen őszinte. (?) Aztán ahogy beszélgettünk pár napig, egyszer csak hirtelen, nem várt módon lerázott, hogy most elmegy aludni, fáradt. Elköszönt, lerázott és kilépett, ami addig nem volt jellemző ra, mindig kifulladáaig cseteltünk, én mondtam jó éjt, ha már nem bírtam ébren maradni. Ez pont azután történt, hogy írtam neki, messziről kiszúrom a csalókat az oldalon, ha nem ott, akkor az első talalkán, mert jó emberismerő vagyok. Szóval szerintem lerázott és ötnapig nem jelentkezett. (előtte minden nap jött, hogy beszélgessünk)Büszke hölgy lévén :) én sem kerestem őt. Aztán rámfogta, hogy én tűnrem el, majd magyarázkodott ezerrel, hogy ezért meg azért nem írt, bla, bla, bla. Szerintetek csak szórakozni akar? Elsősorban fiúk válaszát várom, mert ti gondolkoztok férfiaggyal:) de lányok válaszát is megköszönöm!

2015. jan. 20. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem le akart építeni, mert a másik nővel komolyabbra fordult. Aztán mégsem úgy alakult a másik nővel, ahogy eltervezte és most visszakozott.
2015. jan. 20. 21:58
 2/7 anonim válasza:
Szerintem kérdezz rá, h mi történt..
2015. jan. 20. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:

ezekkel a társkereső oldalas ismerkedéssel vigyázni kell.

de egyébként az a legvalószínűbb, hogy az történt amit az előző válaszolók írtak

2015. jan. 20. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Az ilyen: én tudom, mit akarok, kiszúrom a csalókat, stb. stb. álmagabiztos dumával tökéletesen el lehet riasztani a férfiakat. Na meg azzal, ha vadidegenek véleményére adsz és nem az érintettel beszéled meg őszintén, nyíltan a kérdéseidet.
2015. jan. 21. 00:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Igen, ez is megfordult a fejemben, hogy a másik csajjal levelezhet. Utolsó válaszolónak: ő kérdezett rá, hogy megbízom-e az ottani társkeresőkben, mert sok rosszat hallani ezekről az oldalakról. Nem magamtól kezdtem "fenyegetőzni" ezzel, vagy ilyesmi. Tóle is megkérdeztem, hogy miért tűnt el, ekkor kezdett magyarázkodni, mellébeszélni. De ezt mind leírtam fent, nem olvastad el jól.
2015. jan. 21. 08:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Kérem olyanok írjanak, akik értelmes, segítő választ akarnak, tudnak írni. Negatív energiák vélemenyét nem kérem és nem is adok rá! Olyan típusú válaszok jöhetnek, amit a kedves első négy kommentelő irt. Köszönöm!
2015. jan. 21. 08:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Azaz első 3! Nem négy, bocsánat :)
2015. jan. 21. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!