Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiú iránt vonzódó fiúk!...

Fiú iránt vonzódó fiúk! Tudnátok ismerkedést illetően tapasztalatokat adni? Mi az, ami a "csábításhoz" akár csak egy kis esélyel is bevethető?

Figyelt kérdés

Ugyanis van egy srác "a láthatáron", akinél én jobbat/tökéletesebbet elképzelni nem tudnék, és bármit hajlandó vagyok megtenni, hogy magam mellett tartsam, és hogy összejönnünk, nem csak mint barátok.

Egy nagyon hirtelen jött szerelem, ilyet még életembe nem tapasztaltam, főleg nem egynemű iránt.

Lányoknál már volt 2-3 udvarlásom az életemben, ebből 1 szerelmi dráma (iszonyú pocsék, ellenségemnek sem kívánnám azt a 2 évet).... most viszont ebben a helyzetben nem tudom, hogy mit tehetnék, főleg úgy, hogy minden lépésben óvatosan és biztosra kell mennem, mert nem bírnám ki, ha ezt elszúrnám.

Olvastam már, hogy egyneműek közötti hódítás nem sokban különbözik, mint "normál" esetben. De itt mégis milyen alapokon kéne elinduljak? Próbálkozzak úgy, mint egy fiú egy lány felé?! Vagy mint egy lány egy fiú felé?!

A szakmai, vagy a művészeti készségeimet próbáljam bevetni? - már amikor a szituáció úgy hozza. Mennyire legyek rámenős? Tipikusan hol (és időben durván kb. mikor) jönnek azok a pontok, amikor tovább lehet menni? (pl.: haveri_viszony > barátság, barátság > valami_több, valami_több > szerelem, stb.)

Hogyan lehet kicsalni/kilesni azt, hogy mit szeret, mit kedvel, mi az, amivel esélyes lehet nála az ember, stb.

(...)

És még ehhez hasonló millió+1 kérdés.

Minden érdemi infóért nagyon hálás lennék!

--- lehetőleg csak az érintettektől, tapasztaltaktól várnék válaszokat ; feltétlen keresztények, homofóbok, pesszimisták, konzervatívok, nagyon szépen kérem, ne támadjanak ---

2015. febr. 15. 00:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Irj:)
2015. febr. 15. 02:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha létezne ilyen algoritmus, akkor az emberek akár egy számítógépbe is szerelmesek lehetnének, amit hódításra programoztak...

Egyrészt más és más fajta közeledés tetszik a különféle embereknek. Van aki szereti, ha óvatosan puhatolóznak nála, kedveskednek, nyugalmat árasztanak. Van, aki a rámenősöket kedveli, aki határozottan átveszi a gyeplőt és a karjaiba lehet omlani.:D

A lényeg az, hogy ha nem érez irántad vonzalmat, akkor akár fejre is állhatsz, akkor sem fog összejönni. Ellenben ha beindítod a fantáziáját, akkor kétbalkezes idióta is lehetsz, akkor is akarni fog.

Tehát ne görcsölj, ne szövögess terveket, csak legyél lazán önmagad. Keresd a társaságát, alakítsd úgy, hogy minél többet találkozzatok, és hogyha valami fellángol benne, akkor azt észre veszed. Lehet hogy még ő fog kezdeményezni...

2015. febr. 15. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!